Vuodenaikaan nähden yllättävä hiusmuutos leviää nyt julkkisten keskuudessa – onko tässä sinunkin valintasi syksyksi?

Julkaistu:

Me Naiset
Hiuksia vaalennetaan nyt poikkeuksellisesti syksyn lähestyessä.
Tukkaan on perinteisesti kaivattu vaaleampaa ilmettä kesäksi ja tummempaa syksyä kohden. Nyt julkkikset sekoittavat kuitenkin joukolla pakkaa.

Vaikka kesä on jo kääntynyt loppuaan kohden, tähti toisensa jälkeen on ihan viime aikoina blondannut hiuksensa. Virkistävät hiusmuutokset saavat pohtimaan, pitäisikö itsekin tehdä poikkeus sääntöön.

Tummasta kuontalostaan tunnettu näyttelijä Kate Beckinsale on viimeisimpiä vaaleasta villintyneitä. Refinery29-sivusto tietää kertoa, että muutos johtuu Katen tulevasta elokuvaroolista. Näyttelijä viihtyy kuitenkin uudessa tyylissään ilmeisen hyvin, sillä hänen Instagram-profiilinsa täyttyy hyvää vauhtia kuvista blondissa polkkatukassa. Tämän näköisenä Kate on totuttu näkemään:


Ja tältä hän näyttää nyt:Myös tennishuippu Serena Williams on vaalentanut tukkaansa reilulla kädellä. Vielä keväästä kauttaaltaan tummissa hiuksissa nähty Serena piristi ensin ilmettään tällä liukuvärjäyksellä:


Nyt hän on kuitenkin vienyt vaalean tukan astetta pidemmälle ja kuontalo näyttää tältä:Malli Chrissy Teigen tyytyi hieman hillitympään muutokseen. Vielä heinäkuun alussa Chrissy oli brunette:Nyt hänen tukkansa on saanut vaaleamman yleisilmeen:Vakuutuitko vaaleiden hiusten ihanuudesta? Sitten pitäisi enää vain päättää, millainen blondi saisi olla. Inspiraatiota voi hakea vaikkapa tämän linkin takaa löytyvästä jutusta.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Vaaleaa vai tummaa? Trendikäs ”sieniblondi” on täydellinen hiusväri sinulle, joka et osaa päättää!

Harkitsetko vaaleita hiuksia? 10 herkullista sävyä persikkablondista vaaleaan tuhkaan

5 hiusväriä, jotka toimivat paremmin kuin anti age -voide

Anna kasvaa! 9 todistetta siitä, että tyvikasvu saa vaaleat hiukset näyttämään käsittämättömän hyvältä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt