Kesäjuhlien luottovaate! 3 erilaista tapaa pukea sama mekko

Julkaistu:

3 x tyyli
Muotitoimittaja Viola kokoaa joka viikko yhden luottovaatteen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Nyt stailataan valkoinen pitsimekko.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asusta ja tilanteesta toiseen. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan: niiden avulla vaatekaappi pysyy helppokäyttöisenä.

Klassisin juhlamekko on kiistatta pikkumusta. On kuitenkin olemassa paljon muitakin mekkoja, jotka säilyvät klassisina vuosia, jopa vuosikymmeniä.

Esimerkiksi valkoinen, polven yli yltävä, pitsikirjailtu mekko on tyylikäs kesästä toiseen. Hienostuneen mekon seuraksi riittävät tietenkin simppelitkin ballerinat, mutta sen ympärille voi koota myös muunlaisia lookeja. Valkoisen pitkän mekon voi asustaa rennommin tennareilla, värikkäillä koruilla tai vaikkapa kukkapannalla.

Vaalea trenssi + valkoiset tennarit = 44,99 €

Kauniin hempeän, valkoisen mekon juhlavuutta voi hillitä tyylikkäästi trenssitakilla ja tennareilla. Tämä look sopisi vaikkapa puutarhajuhliin!


Sandaalikorkokengät + suuret korvakorut = 54,95 €

Vaikka juhlamekko olisi hienostunut ja hillitty, sen pehmeyttä voi rikkoa värikkäillä asusteilla, kuten keltaisilla korkokengillä ja samansävyisillä korvakoruilla. Pienillä yksityiskohdilla lookiin voi tuoda annoksen asennetta!


Espadrillokset + helmikorvakorut + kukkapanta = 50,94 €

Pitsikirjailtu valkoinen mekko sopii tietenkin täydellisesti romanttiseen juhla-asuun yhdessä vaaleanpunaisten punossandaalien, kukkapannan ja helmikorvakorujen kanssa.


Kuvat: Valmistajat

Muotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt