Käytätkö valkoisia rintaliivejä valkoisen paidan alla? Kaksi parempaa väriä, joita et ehkä ole tajunnut – emmekä puhu puuterista

Julkaistu:

Rintaliivit
Vaikka toisin voisi kuvitella, valkoiset liivit eivät toimi valkoisten toppien, t-paitojen ja paitapuseroiden alla parhaiten.
Etenkin kesällä valkoinen on yksi vaatetuksen lempiväreistä. Valkoiset yläosat näyttävät ihanilta rusketusta vasten, raikastavat asun ja sopivat yhteen monenlaisen alaosan kanssa.

Usein valkoisten yläosien alla näkee käytettävän valkoisia rintaliivejä – kirjaimellisesti. Valkoiset liivit paistavat valkoisen paidan läpi todella helposti, eikä alusvaatevalinta jää keltään vastaantulijalta huomaamatta.


Mieti omaa ihonsävyäsi

Jos tarkoituksena ei ole antaa liivien näkyä läpi, kannattaa turvautua kahteen parempaan värisävyyn.

Hyvästele sekä valkoinen että alusvaateosastojen ikisuosikki puuteri, ja kokeile ennemmin punaisia tai erilaisia ruskeita liivejä.

Puuteriset, ”ihonvärisinäkin” tunnetut liivit ovat usein vaaleaihoisellekin turhan vaaleat ja kuultavat valkoisten alusvaatteiden tapaan vaatteen alta. Sen sijaan omaa ihoa astetta tummemmat punaisen, nuden, beigen ja ruskean sävyt maastoutuvat valkoisenkin puseron alle täydellisesti. Ne eivät heijasta valoa paidan alta vahvasti takaisin, mutta eivät toisaalta erotu omasta ihosta liian tummina.

Kokeile uutta

Kun seuraavan kerran olet liivikaupoilla, kokeile uusia sävyjä. Saatat yllättyä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt