Tässä ovat kesän trendikkäimmät festarityylit – inspiroidu 8 hurmaavasta ideasta hiuksiin ja meikkiin

Julkaistu:

Me Naiset
Halusit sitten panostaa kunnolla tai päästä helpolla, näistä meikki- ja hiustyyleistä löytyy säväyttävä vaihtoehto jokaiselle.
Festarikesä on kuumimmillaan. Kalenteriin mahtuu vielä ennen syksyä jos jonkinlaisia kemuja: tulevana viikonloppuna juhlitaan ainakin Tammerfesteillä, Pori Jazzeilla ja Weekend Festivalilla.

Festarit ovat myös otollinen hetki panostaa tyyliin ja ehkä vähän hullutellakin sen kanssa. Festareiden kunniaksi kokosimme yhteen 8 ajankohtaista tyyli-ideaa festareille. Valitse joukosta suosikkisi tai sekoittele useampia makusi mukaan.

1. Avaruussykeröt

Niin sanottu space buns -kampaus, eli kaksi päälaelle sijoitettua nutturaa, on ehdottomasti yksi kesän suosituimmista hiustyyleistä.

Nyt pinnalla on erityisesti letitetty versio kampauksesta. Muuten tyyli on vapaa. Voit vaikkapa jättää osan hiuksista liehumaan tai kokeilla macaron buns -nimellä kulkevaa versiota, jossa sykeröt kootaan alas niskaan.

2. Glitterjakaus

Kimalteesta on tullut yksi tämän hetken isoimmista kauneustrendeistä. Se näkyy myös festarikuvissa maailmalta. Viime vuoden festarihitti oli jalokivitukka, jossa hiusten pintaan aseteltiin strasseja tai korukiviä. Nyt säihkeessä on käännetty vaihde vapaammalle.

Tarkasti aseteltavien koristeiden sijaan bling blingiä taiotaan sirottelemalla hiuksiin tarkoitettua glitteriä tai pieniä strasseja vapaalla kädellä jakauksen kohdalle.Arkiset letitkin muuttuvat hetkessä tukkaunelmaksi, kun niihin ripottelee glitteriä. Käyttöön kannattaa valita maatuvia ekokimalteita.

Tyyli sopii erinomaisesti kampauksiin, joissa hiukset on jaettu useampiin osioihin. Lisänäyttävyyttä saa jakauksen muodolla leikittelemällä.3. Jalokivikasvot

Siinä missä hiuksissa on siirrytty isoista koristeista pienempään hileeseen, meikissä suunta on päinvastainen. Kasvoihin liimatut feikkijalokivet ovat helppo tapa saada festarityyli sädehtimään.

Jos oikein innostut, sekoita samaan tyyliin isompia strasseja ja hienojakoisempaa glitteriä. Muuta ehostusta ei juuri kaivata.

4. Kuplaponnari

Tänä kesänä on villiinnytty niin kutsutusta kuplaponnarista. Siinä poninhäntään sijoitellaan hiuslenkkejä useaan kohtaan tasaisin välein, ja vedetään väleihin jääviä osioita pulleammiksi.

Leikkisä tyyli onnistuu keneltä tahansa. Se on myös muunneltavissa lähes loputtomasti. Sijoita ponnari korkealle päälaelle tai alas niskaan, korista hiusdonitseilla tai kukilla, letitä viimeinen osio, tee ponnarin sijaan saparot...5. Kelluvat rajaukset

Meikkitaiteilijat ovat tänä vuonna kehitelleet uusia, yllätyksellisiä silmänrajauksia.Kenties suosituimmaksi tyyliksi on noussut niin kutsuttu ”tyhjän tilan” rajaus, jossa rajaukset piirretään reilusti etäämmälle ripsien tyvestä.

Kelluvanakin rajauksena tunnettu tapa toimii yhtä hyvin värillisenä kuin perinteisenä mustana. Ihastuttava tyyli vaatii vakaata kättä, joten aloittelijan kannattaa varata aikaa harjoitteluun.

6. Turkoosi luomiväri

Jos pikkutarkkuus ei ole juttusi, näyttävän ja raikkaan silmämeikin loihtii hetkessä myös yhtä luomiväriä käyttämällä.

Kaikki kirkkaat värit ovat parhaillaan huipputrendikkäitä, mutta turkoosi on yksi tämän kesän isoimmista hiteistä. Merellinen sävy tekee jo yksistään meikistä kiinnostavan, mutta toimii osana vahvempaakin ehostusta.

7. Rento puolinuttura

Jos haluat päästä vähällä, mutta olla silti ajan hermolla tukka-asioissa, on huoleton puolinuttura loistava vaihtoehto. Sutaise sivuilta mieleisesi määrä tukkaa taaksepäin ja pyöräytä rennolle kiepille. Hifistelijä lisää sekaan hiusasusteita.

8. Pinnikasa

Toinen simppeli mutta huipputrendikäs hiustyyli syntyy latomalla tukkaan runsaasti pinnejä. Hauskaan tyyliin voi käyttää mitä tahansa pinnejä. Tukan voi pitää pois silmiltä kasalla perinteisiä hiuspinnejä tai lapsuudesta tuttuja napsuteltavia versioita tai sen voi koristella kauttaaltaan erilaisilla soljilla.Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Päivitä ponnarisi! 3 superhelppoa vaihtoehtoa arjen luottokampaukselle

Alatissi vilahtaa nyt lähes jokaisesta trendiuikkarista – tulevan kauden bikineitä ei todellakaan ole koolla pilattu

Näyttävä kesätukka hetkessä! 7 helppoa hiustyyliä, joihin ei kulu turhaa aikaa tai vaivaa

Vaaleaa vai tummaa? Trendikäs ”sieniblondi” on täydellinen hiusväri sinulle, joka et osaa päättää!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt