Tässä on täydellinen rantapäivän asu – 3 ihanaa tapaa pukeutua uimapukuun

Julkaistu:

3 x tyyli
Kesäpäivänä uimapuku toimii mainiosti yläosana!
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat vuodesta toiseen.

Vaikka kesäsesonki on Suomessa lyhyehkö, löytyy kesävaatteistakin paljon klassikoita, joita voi käyttää vuosia. Uimapuvussa kannattaa suosia klassisia sävyjä ja muotoja, jos haluat uimapuvun kestävän aikaa ja haluat käyttää sitä muuallakin kuin vedessä.

Lämpiminä rantapäivinä uimapuku voi nimittäin toimittaa bodyn virkaa ja korvata helposti topin.

Vetäiset jalkaan sitten farkkushortsit tai pitsihameen, sopii simppeli uimapuku asun yläosaksi täydellisesti. Klassinen uimapuku toimii sekä räikeän värikkäissä että hienostuneissa lookeissa – ja olet samalla aina valmiina rannalle.

Väljät housut + espadrillokset + hiuspanta = 51,99 €

Ihanan hienostunut mutta silti sopivan arkinen kesäasu syntyy suosikkiuimapuvusta, valkoisista liehuvista housuista sekä mukavista espadrillos-kengistä. Lookin viimeistelee trendikäs hiuspanta.


Värikäs rantahame + varvassandaalit + iso olkilierihattu = 26,48 €

Pue uimapuvun kaveriksi värikäs trooppinen hame, varvassandaalit sekä päätä ja kasvoja suojaava tyylikäs olkilierihattu.


Pliseerihame + sandaletit + näyttävät korvakorut = 49,45 €

Uimapuku sopii korvaamaan yläosan myös klassisemmissa asuissa esimerkiksi vintage-henkisen pliseerihameen, sandaalikorkokenkien sekä kultaisten korujen kanssa. Täydellinen look vaikkapa kaupunkilounaalle, josta voi siirtyä suoraan rannalle vilvoittelemaan.


Kuvat: Valmistajat

Muotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt