Vyölaukku on nykyään kaikkea muuta kuin häpeäksi! 3 tapaa yhdistellä se tyyliin

Julkaistu:

3 x tyyli
Vyölaukku on käytännöllinen ja tyylikäs vaihtoehto.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen ja melkein asussa kuin asussa.

Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan, ja niiden avulla vaatekaappisi pysyy aina päivitettynä. Vaikka klassikosta maksaisi enemmän, voi sen ympärille luoda tyylikkään lookin jopa alle 50 eurolla.

Aikaa kestävä vyölaukku

Aiempien vuosikymmenten inhokki, nykyinen trendilaukku, tuntuu tulleen jäädäkseen.

Joitakin vuosia sitten vyölaukku teki näyttävän paluun, jonka ennustettiin jäävän lyhyeksi – vaan toisin kävi. Epämääräisen malliset ja neonväriset vyölaukut vaihtuivat hienostuneisiin, pikkulaukkumaisiin versioihin, jotka ansaitsevat paikkansa jo eräänlaisina klassikkoina.

Enää vyölaukku ei ole häpeä, vaan kätevä sekä tyylikäs tapa pitää kädet vapaina. Aikaa kestävä vyölaukku on hillityn tyylikäs, mutta myös laadukkaasti valmistettu. Näin se ei jää pelkäksi sesonkihitiksi, vaan kestää käytössä vuosia.

Sen voi yhdistää niin pitsi- ja kukkamekkoihin kuin pellavashortseihin ja farkkuihinkin. Paras vyölaukku muuntautuu tarvittaessa myös olkalaukuksi!

Vyölaukkuna (muokattavissa myös olkalaukuksi) suomalainen Viona Blu 350 €.

Valkoinen pitsipaita + vaaleat pellavashortsit + ruskeat sandaalit = 49,94 €

Vyölaukku on täydellinen lisä hellepäivän lookiin. Pitsipaita, pellavashortsit, simppelit sandaalit ja vuölaukku luovat yhdessä hillityn tyylikkään kesäpäivän asun.


Raidallinen maksimekko + nauhalliset ballerinat = 40 €

On trendikästä pukeutua yhteen sävyyn, päästä varpaisiin. Simppeli ja hienostunut asu syntyy pitkästä raidallisesta maksimekosta ja sävyyn sopivista nauhaballerinoista ja vyölaukusta.


Farkut + vaaleansininen rusettipaitis + tummat espadrillokset = 49,34 €

Vyölaukku sopii myös muihin kuin kesän loma-asuihin. Sen voi pukea myös tyylikkäisiin arkilookeihin yhdessä vaikkapa farkkujen, rusettipaitiksen ja espadrilloksien kanssa.


Kuvat: Valmistajat

Muotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt