Huippumallin pyöräilyshortsilook on niin järjetön että se on jo tyylikäs – lähtisitkö sinä tässä asussa kaupungille?

Julkaistu:

Trendit
Pyöräilyshortsit eivät ole kadonneet mihinkään.
Jep, tiedetään – pyöräilyshortseista on kohuttu jo maailman sivu.

Vaan vieläkö muistat, miten nämä yhtä lailla parjatut sekä rakastetut trikoopöksyt päätyivät muotimaailman keskiöön?

Huippumalli Bella Hadidin vanavedessä tietenkin! Nainen yhdisti viime kesänä tiukat pyöräilyshortsit lippikseen, väljään collegepaitaan, tennissukkiin ja lenkkareihin – ja oli samalla trendikkyyden huipulla.

Hadidin jälkeen seurapiiritähti toisensa perään on osoittanut, että tunteita herättävä housumuoti ei jäänyt pelkäksi tähdenlennoksi.

Lue lisää:
Näyttääkin siltä, että kohauttaneet trikoopökät ovat tulleet jäädäkseen. Enää niitä ei yhdistellä vain sporttiseen tyyliin: piukat, ihoa myötäilevät shortsit voivat olla osa asiallisempaa ja hillitympääkin tyyliä.

Tämän väitteen puolesta puhuu Emily Ratajkowskin yllä hetki sitten bongattu asukokonaisuus. Muun muassa muotilehti Harper’s Bazaar kuvaili huippumallin tyylinäytettä toimitusjohtajan lookiksi. Siitä, menisikö tässä asussa todella työpaikalle, voi toki olla montaa mieltä.


Polviin ulottuvat, mustat urheilushortsit Ratajkowski on yhdistellyt yli-isoon bleiseriin (huomaa olkatoppaukset!) sekä valkoisiin, simppeleihin rintsikoihin, jotka vain pienesti pilkottavat vaaleanbeigen takin alta.

Kokonaisuutta täydentävät sirot korkkarit ja yksinkertainen, kevyt laukku.

Tyyli on kiistatta rohkea. Voisiko joka tapauksessa olla, että tämä olisi tyylikkäin mahdollinen tapa pukea ylleen pyöräilyshortsit?

Ota kantaa

Lähtisitkö tässä asussa kaupungille?

Kyllä 30% En 70%
Ääniä yhteensä 13557

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt