Perinteinen kulmakynä, puuterinen paletti vai suoraväri? Testasimme, mikä on paras tuote kulmien meikkaamiseen

Julkaistu:

Gloria
Oikeilla tuotteilla kauniit kulmat syntyvät hetkessä.
Mikä on paras tuote kulmien meikkaamisen? Nyt selvitetään!

1. Sensai Eyebrow Pencil / 29 €

Sensain kulmakynän sävy soft brown hämää nimellään. Väri on todella lämmin ja vaatisi käyttäjältään runsaasti punapigmenttiä.

Ovaalinmuotoinen kynä tekee luonnollista jälkeä ja on sen verran jämäkkä, ettei väriä tule ronskillakaan otteella liikaa. Plussaa tulee kynän toisessa päässä olevasta kulmaharjasta.


2. Lumene Nordic Noir kulmakynä / 15,90 €

TESTIN VOITTAJA! Lumenen kulmavärin kynämäisellä päällä on helppo piirtää yksittäisiä karvoja. Tuotteen toinen pää on pehmeä, ja sen puuterisella kulmavärillä saa kevyempää jälkeä.

Tässä on luonnollinen ja tarpeeksi kylmä sävy. Parhaan lopputuloksen sain meikkaamalla kulmat ensin tarkasti kynällä ja pehmentämällä jälkeä levittämällä päälle puuterista väriä.


3. Lily Lolo Brow Duo Pencil / 11,90 €

Mineraalimeikkeihin keskittyneen Lily Lolon kulmakynässä on kaksi päätä: ruskea kulmaväri sekä vaalea korostusväri, jota voi sipaista kulmien alle. Hieman liian pehmeällä kynällä on vaikeaa saada aikaan siistiä jälkeä.

Väriä irtoaa kevyellä otteellakin niin runsaasti, että lopputulosta joutuu pehmentämään erillisellä kulmaharjalla.


4. Talika Brow Tintation / 25,90 €

Tämän helpompaa kulmien kotivärjääminen tuskin voi olla. Suoraväriä harjataan ripsiväriä muistuttavalla harjalla suoraan kulmakarvoihin, ja sitten odotellaan puolesta tunnista tuntiin.

Iho ei värjäytynyt projektissa lainkaan. Loistotuote tuuheakulmaisille! Omat harvat kulmani vaativat kaveriksi myös kulmakynää.


5. Dior Backstage Brow Palette / 45,50 €

Diorin paletissa on kaksi erisävyistä ruskeaa sekä kulmavaha, joka pitää kulmat kurissa koko päivän. Värit näyttivät pakkauksessa epäilyttävän vaaleilta, mutta paljastuivat käytössä todella pigmenttisiksi ja luonnollisiksi.

Muuten täydellinen tuote, mutta pakkauksen mukana ei tule minkäänlaista sivellintä.


6. Bronx Colors Eyebrow Travel Kit / 11,90 €

Näppärä matkapakkaus kätkee sisäänsä vaaleamman ja tummemman kulmavärin, valkoisen korostusvärin, peilin sekä kaksipäisen siveltimen. Reissussa pärjäisi pelkästään tällä, mutta arjessa käytän mieluummin omaa kulmasivellintäni kömpelön pikkusiveltimen sijaan.

Vaaleampi kulmaväreistä on makuuni liian punertava.


Tämä on Glorian artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fissä. Lisää Glorian juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/gloria.

Artikkeli on ensimmäiseksi ilmestynyt syyskuun 2018 Gloriassa.

Lue myös:

Testasimme itseruskettavat – edullisin tuote vei voiton

Haluatko huomaamattoman upeat kulmakarvat? 5 vinkkiä, joilla saavutat luonnollisen ilmeen

Korealainen kauneudenhoito valloitti Suomenkin: mitkä trendeistä toimivat oikeasti ja mitkä kannattaa ohittaa suosiolla?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt