Tosi halpa juhlakampaus! Nämä 3 näyttävää kampausta teet helposti kotona

Julkaistu:

Kodin Kuvalehti
Vältät kampaamoreissun ja säästät rahaa, kun opettelet tekemään juhlavan kampauksen itse. Katso kolme ohjetta Kodin Kuvalehden jutusta.
Kampaajalla käynti ennen juhlia on ihanaa, mutta aina siihen ei ole tilaisuutta eikä turhan paljon pennosiakaan. Siksi on järkevää, että takataskusta löytyy osaamista pienen kotikampaamon tarpeisiin.

Juhlavia kampauksia on syytä harjoitella ennen H-hetkeä, jotta niiden laittaminen onnistuu helposti. Malliakin löytyy netistä: vinkkien hakuun sopivat loistavasti YouTube- ja Instagram-videot.

Kun hakusanoiksi laittaa ”easy updo” tai ”quick updo”, löytää loistavia kampausten tekoon opastavia videoita. Suomenkielisiä ohjeita löytää paikallisten kampaamoiden sometileiltä hakusanoilla ”kampausvideo” tai ”kampaus”.

1. Helppo lettinuttura ja tiukka jakaus

Lettinuttura on helppo tehdä itselle. Ensin muodostetaan hiuksista kaksi tai kolme lettiä, minkä jälkeen leteistä muodostetaan vierekkäiset nutturat pinneillä. Lettinutturaan voi yhdistää piikkikammalla tehdyn tarkan jakauksen, joka sopii hyvin juhlavaan kampaukseen.

– Vaikka hiukset olisivat auki, tiukka jakaus tuo niihin juhlavuutta, parturi-kampaaja Anna Olenius vinkkaa.

2. Palmikot takaraivolla

Helppo kampaus aloitetaan sitomalla hiukset takaraivolle ponnarille. Kun hiusmassan jakaa kahtia ja kieputtaa hiusosioita itsensä ympäri, kietoo ne yhteen ja kiinnittää lopuksi pinneillä, lopputuloksena syntyy juhlava kampaus.

Ohje kampaukseen löytyy esimerkiksi Anna Oleniuksen Instagram-tililtä @aivanloistava.

3. Kuohkeutta ilmakihartimella

Aina juhlava kampaus valmistuu pesemällä hiukset, laittamalla niihin lämpösuojaa ja käymällä hiukset läpi ilmakihartimella.

– Tämän kampauksen osaavat kaikki tehdä, Anna Olenius kannustaa.

+ Pikavisiitti kampaajalle

Parturi-kampaaja Olenius vinkkaa myös nopeasta tavasta saada hiukset juhlakuosiin. Kampaamoista voi varata pikakampauspalveluja, jotka ovat yleensä puolen tunnin mittaisia ja joista veloitetaan yleensä noin euro per minuutti.

Oleniuksen mukaan pikakampauksia otetaan nykyisin paljon.

Tämä on Kodin Kuvalehden artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fissä. Lisää Kodin Kuvalehden juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/kodinkuvalehti.

Lue myös:

Kampaajan 4 nyrkkisääntöä kotivärjäykseen – näin saat kauniin värin hiuksiin kotona

Tuliko huono tukka? Kampaaja kertoo, miten asiakkaan ei kannata ilmaista pettymystään – ”Mielestäni epäreilua...”

Kenen kuvan kanssa kampaajalle mennään nyt? ”Muutos on ollut merkittävä” – yksi suomalaismissi vetoaa

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt