Nyt ei kimalteessa säästellä! Rohkea kulmameikki sopii festareille kuin nakutettu

Julkaistu:

Me Naiset
Trendikäs glitter valloittaa nyt viimeisenkin sopukan kasvoista.
Kimallemeikki on pitänyt pintansa yhtenä suosituimmista kauneustrendeistä, ja siitä on tänä vuonna nähty entistä monimuotoisempia versiointeja.

Nyt glitter on tekemässä yllättävän uuden aluevaltauksen – ainakin mikäli Valentinon stailausvalinnat viimeviikkoisella Haute Couture -muotiviikolla voidaan lukea enteeksi.

Maailmankuulu muotitalo marssitti mallinsa lavalle sokaisevan säihkyvissä kulmameikeissä. Jos ihan tarkkoja ollaan, ainakin osa itse kulmakarvoista oli vaalennettu. Glitterillä loihditut kulmia mukailevat muodot oli muotoiltu niiden alle värikkäällä glitterillä.


Valentinon näytöksessä nähdyt ”kulmakarvat” oli mallattu sävy sävyyn vaatteiden kanssa. Yhteensovitettuja asuja ja meikkejä on viime aikoina nähty myös Lady Gagan kaltaisilla maailmantähdillä.


Glitterkulmat eivät rohkeudessaan ole poikkeus muihin tänä vuonna nähtyihin meikkivillityksiin, kuten esimerkiksi dramaattisiin uusiin silmänrajaustyyleihin tai vesivärimeikkiin.

Vaikka ne eivät luultavasti ole ihan jokaisen tallaajan arkivalinta, uskaliaat tyylit rohkaisevat kokeilemaan uutta.

Kimallekulmista ei myöskään ole pakko tehdä överinäyttäviä, vaan niitä voi soveltaa maltillisemmassa muodossa. Yksi näkemys hillitymmästä versiosta nähtiin jo keväällä Giorgio Armanin näytöksessä Milanon muotiviikolla.

Kun muun meikin pitää luonnollisena, käsillä on ehdottomasti käyttökelpoinen tyyli paitsi festareita myös tulevaa pikkujoulukautta ajatellen.


Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Haluatko tuuheammat kulmakarvat? Listasimme 6 toimivaa ratkaisua

6 asiaa, jotka olisin halunnut tietää ennen kulmakarvojen microbladingia

Löydä paras kulmakarvojen muoto kasvoillesi – yksi asia takaa nuorekkaammat kasvot

8 helppoa silmämeikkityyliä, jotka toimivat aina – kokosimme kuvat ja ohjeet

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt