Älyttömän simppeli kikka, jolla saat heti näyttävämmät ripset – tähän luottaa myös Beyoncé

Julkaistu:

Ripsiväri
Yksinkertaista: käytä ainakin kahta yhden luottoripsarin sijaan.
Tuuheat ja pitkät räpsyripset kotikonstein – missä piilee niiden salaisuus? Niksejä särmikkääseen silmämeikkiin on lukuisia, ja hyvä niin.

Kuten tiedämme, on markkinoilla maskaraa jos jonkinmoista. Eräät niistä lupaavat paksut volyymiripset, ja toiset tuovat mukanaan kaarta ja pituutta.

Tässäpä siis yksinkertainen vinkki niille, jotka haaveilevat erityisen näyttävistä ripsistä: hanki meikkilaukkuun useampi, erilaisia ominaisuuksia korostava ripsari! Ja sitten vain lisäämään niitä vuorotellen, kunnes lopputulos miellyttää itseä.

Jos ripsiin jää paakkuja ahkeran meikkaamisen jälkeen, lookin voi huolitella ja viimeistellä vanhalla ripsivärillä, jossa on juuri se suosikkiharjasi. Kun itse ripsiväri on loppunut, harjanpäälle jää tehtäväksi vain muotoilu ja paakkujen poisto.

Beyoncén säihkysilmien salaisuus

Kikka on tuttu myös ammattimeikkaajien piireissä. Itse asiassa jopa Beyoncén luottomeikkaaja Sir John on muutama vuosi sitten kertonut Alluren haastattelussa käyttävänsä jopa kolmea eri ripsiväriä tähtilaulajattaren silmiin.

Pidentävä ripsari toimii aluksi pohjustustuotteena, ja tuuheuttavaa hän käyttää eritoten ulommaisissa ripsissä. Kun ripsiväri tuntuu vielä vähän kostealta, voi ripsiä työntää sormella hieman ylös, jotta ne näyttävät entistä taivutetummilta.

Lopuksi John lisää alaripsiin ruskeaa ripsaria, sillä tämä näyttää kaukaa mustalta mutta läheltä katsottuna pehmeältä ja imartelevammalta kuin perinteinen ripsiväri.

Ja jos yhä jaksaa nähdä vaivaa tyrmäävän silmämeikin eteen, voivat luovimmat kokeilla yhdistellä ripsiväriharjoja ja puteleja toisiinsa.

Samainen lehti vinkkasi näet viime vuonna, että vain taivas on rajana sen suhteen, kuinka ripsivärejä yhdistelee. Meikkitaiteilijat kokeilevat rohkeasti eri värejäkin toistensa kanssa. Tee samoin!


Muita kikkoja

Myös aiemmin olemme nostaneet esille erilaisia ripsivärikikkoja.

Jos ripsivärin käyttämisessä tärkeintä on näyttävyys, voi silmät meikata niin, että meikattava silmä on kiinni. Ideana on painaa ripsiväriharja ripsien tyveen ja liikuttaa sitä sen jälkeen nytkyttävin liikkein kohti ripsien kärkeä. Näin ripset peittyvät maskaraan aivan tyvestä asti.
Viime vuonna kerroimme myös, että 50 Shades -trilogiasta tutulla Dakota Johnsonilla on takataskussaan pettämätön meikkikeino, joka on peräisin hänen mummoltaan Tippi Hedreniltä.

– Kerran hän tarkkaili ripsarinlaittoani ja sanoi, että jos pidän peiliä leukani alla ja laitan ripsivärin alaspäin katsoen, saan parhaan peittävyyden ripsien tyvistä kärkiin. Hän oli tietenkin oikeassa! Hänhän on hitto vie leffatähti ja legenda! Johnson on suitsuttanut.
Viime kuussa kauneustoimittajamme taasen huomasi yllättävän keinon, joka toi hänen ripsiinsä lisää kaarta ja tuuheutta. Hän kertoi värjänneensä ripsensä pitkästä aikaa.

– Värjäämisen jälkeen ripsiväriä sutiessani huomasin, että ripset olivat muuttuneet muutenkin kuin väriltään. Ripsistä tuli saman vanhan maskaran kanssa tavallista kaarevammat, helpommin erotellummat ja siksi myös runsaamman näköiset.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt