Siirtykää sivuun, Meghan ja Catherine! Brittihovin tuntemattomampi tyylikuningatar säväyttää

Julkaistu:

Kuninkaalliset
Oletko huomannut, että Meghanin ja Catherinen rinnalla brittihovissa piileksii kolmaskin tyyliguru?
Kuninkaalliset ovat aina olleet parrasvaloissa myös muodin suhteen. Vaikka hoveilla on omat, tiukat pukukoodinsa, voivat tavikset ottaa helposti mallia hillityistä mutta upeista tyyleistä.

Viime aikoina olemme nostaneet esille erityisesti Meghanin, Catherinen ja Ruotsin oman Madeleinen ihastuttavia kesätyylejä. Se ei ole mikään ihme, sillä nämä naiset todella hallitsevat toinen toistaan hätkähdyttävämmät ja huolitellummat asuvalinnat.

Lue lisää:
Popsugar esitteli hiljattain vähemmälle huomiolle jääneen brittihovin jäsenen, joka lehden mukaan ansaitsee suitsutusta muotimaailmalta.

Kyseessä on alun perin kanadalaistaustainen Autump Phillips, joka meni vuonna 2008 naimisiin prinsessa Annen pojan Peter Phillipsin kanssa. Tänä kesänä hänet on bongattu esimerkiksi näin viehättävänä:


Autumnin yllä on pastellinsininen housupuku sekä sävy sävyä oleva kuninkaallinen hattu. Asukokonaisuus ei tyylikkyydessä säästele.

Pieni katsaus brittihovin piilossa olleeseen jäseneen osoittaa, että nyt 41-vuotias tyyliguru on muutoinkin kunnostautunut hurmaavissa ja naisellisissa tyylinäytteissä.

Keräsimme yhteen 13 Autumnin asua vuosien varrelta. Yksinkertaisen tyylikästä!


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt