Gwyneth Paltrow, 46, tyrmäävässä mekkolookissa – todistaa, ettei tyylikäs vilauttelu katso ikää

Julkaistu:

Tyylit
Gwyneth Paltrow näyttää mallia siitä, kuinka aikuinen nainen voi pukeutua rohkeasti – ja toisina päivinä mahdollisimman mukavasti, näyttävyydestä tinkimättä.
Pariisin muotiviikoilla bongattiin hiljattain paljon julkisuudesta tuttuja kasvoja – ja tietysti toinen toistaan upeampia tyylinäytteitä. Ennen kaikkea muotitapahtumassa korostuivat lämpimät sävyt ja naiselliset, näyttävät mekkolookit.

Tyylikuningattaren tittelistä ei ole kuitenkaan epäilystäkään. Pisimmän korren vei ehdottomasti näyttelijä Gwyneth Paltrow, 46. Naisen puhtaanvalkoinen maksimekko paljastaa rohkeasti, muttei yhtään liikaa.


Mekkovalinta on kesäisen kepeä ja silti juhlava. Kultainen vyö sekä Gwynethin valitsema koru kruunaavat tyrmäävän kokonaisuuden.

Asu osoittaa senkin, että myös viittäkymppiä lähestyvä nainen voi vapaasti vilauttaa tekemällä sen tyylillä. Tämänkaltainen mekko hurmaa myös Suomen kesäiltojen juhlahulinoissa, se on saletti!


Paltrow on aiemminkin bongattu punaiselta matolta antavalla kaula-aukolla varustelluissa asuvalinnoissa. Kuten arvata saattaa, ei tällöinkään tyylikkyydestä ole tingitty tippaakaan. Katso vaikka!


Aikuisen naisen tyyliä parhaimmillaan

Totta on sekin, että tähti tunnetaan maailmalla aikuismaisen ja naisellisen tyylin lipunkantajana.

Gwyneth suosii maanläheisiä sävyjä, mukavantuntuisia materiaaleja ja kaikkinensa simppeleitä kokonaisuuksia, jotka kuitenkin herättävät viehätystä. Hänet tiedetään luonnollisuuden ystävänä, ja nainen jakaakin usein Instagram-tilillään rohkeasti meikittömiä selfieitä.

Paltrowin asuista ja meiningistä voikin ottaa inspiraatiota muuallekin kuin vain iltapukutilaisuuksiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt