Farkkushortsit eivät petä! Katso 3 ihanaa tapaa pukea ne tyylillä

Julkaistu:

3 x tyyli
Farkkushortsit ovat klassikko.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen ja melkein asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan ja niiden avulla vaatekaappisi pysyy aina päivitettynä. Vaikka klassikosta maksaisi enemmän, voi sen ympärille luoda tyylikkään lookin jopa alle 50 eurolla.

Vaikka Suomen kesä on melko lyhyt, on silti paljon kesäklassikkoja joiden hankinta kannattaa vain muutamankin kuukauden tähden. Klassikon ei aina tarvitse olla hienostunut ja kallis, vaan se voi olla myös hyvinkin arkinen vaatekappale – kuten vaikkapa farkkushortsit.

Denimkankaiset shortsit ovat trendikkäät vuodesta toiseen, ja jos löydät juuri itsellesi sopivan mallin, kannattaa ne ehdottomasti hankkia. Hienostuneemmissa farkkushortseissa lahje on hieman pidempi, eikä aivan minimittainen.

Farkkushortsit voi tietenkin pukea rennosti t-paitojen ja tennareiden kanssa, mutta kannattaa muistaa että tämä vaatekappale taipuu muuhunkin. Siihen voi yhdistää jopa juhlavan silkkipaidan ja avokkaat. Kokeile siis rohkeasti vanhoilla tutuilla farkkushortseilla uudenlaisiakin yhdistelmiä.

Pitkä ja väljä pellavapaita + ruskea vyö + ruskeat sandaalit = 19,95 €

Klassisen tyylikäs kesälook syntyy farkkushortseista, valkoisesta pellavapaidasta, ruskeista sandaaleista ja samansävyisestä vyöstä. Tässä lookissa kelpaa viettää hellepäiviä niin Suomessa kuin reissussakin.


Keltavalkoraidallinen trikoopaita + muhkeat lenkkarit + keltaiset aurinkolasit = 50,94 €

Farkkushortsilook täynnä asennetta. Yhdistä shortseihin keltavalkoraidallinen trikoopaita, muhkeat trendilenkkarit ja sävyyn sopivat aurinkolasit ja ihanan rento arkiasu on valmis.


Hopeanhohtoinen yöpukupaitis + teräväkärkiset ballerina-lipokkaat + siniset aurinkolasit = 43,99 €

Leikittele trendikkäästi arkisella ja juhlalla. Pue farkkushortsien kanssa silkkisen kiiltävä yöpaita-paitis, teräväkärkiset ballerinat ja klassiset siniset aurinkolasit. Superhienostunut farkkushortsiasu.


Kuvat: Valmistajat

Muotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt