Onko tässä kesän upein tyyli? – 11 valkoista maksimekkoa niin arkeen kuin juhlaan

Julkaistu:

Muoti
Valkoinen maksimekko sopii niin tennareiden kuin korkokenkien kanssa.
Vaaleat värit, kuten valkoinen, ovat kesän juttu. Kepeät sävyt ja kevyet kankaat luovat ihanan raikkaan kesävaatteen. Parhaita ovat vaatekappaleet, jotka voi pukea niin rentoon kesäpäivään kuin ihaniin kesäjuhliinkin.

Tästä oivaa esimerkkiä näyttää näyttelijä Sienna Miller New Yorkissa punaisella matolla. Hän oli valinnut ensi-iltaan ylleen valkoisen maksimekon, joka on sekä rento että hienostunut. Maksimittaisuus ja valkoinen väri luovat juhlavuutta ja kevyt kangas yhdessä solmitun vyön kanssa taas tekevät mekosta sopivan kesäisen ja arkisemman. Lookin viimeistelee rento nutturakampaus.


Täydellinen, pitkä ja valkoinen mekko toimiikin monenlaisiin kesäpäiviin aina arjesta juhlaan. Valkoista väriä ei kannata turhaan pelätä, sillä kesällä se hohtaa raikkaan kirkkaana, tuntuu sopivan vilpoisalta päällä ja korostaa vaaleankin ihon päivetystä kauniisti.

Pitkässä mekossa voi liihottaa kaupungilla tennarit jalassa tai sitten jalkaan voi vetäistä ballerinat ja korvaan näyttävät korut ja look muuttuukin hienostuneeksi hetkessä. Valkoinen mekko voi siis olla kesän luottovaate, joka ei kaipaa seurakseen kuin muutaman asusteen. Sipaise vain hiukset rennolle nutturalle ja olet valmis tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Näin luot tyylin


Kuvat: Valmistajat

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt