Näyttelijän täydellinen asu ratkaisee työpukeutumisen pulmat kesällä

Julkaistu:

Pukeutuminen
Millainen on tyylikäs ja kesäinen työtyyli?
Pukeutumiskulttuuri vaihtelee alan, position ja työpaikan mukaan, ja yhä harvemmin voi suoraan sanoa, mikä toimistotyyliin sopii ja mikä ei.

Työpukeutumisen pukukoodit ovat muuttuneet vuosien saatossa ja useat asiantuntijat ovat pohtineet, millainen on kesähelteillä sopiva työasu.

Stylisti ja tyyliasiantuntija Outi Broux listasi tällä viikolla viisi yleisintä kysymystä pukeutumiseen ja tyyliin liittyen. Yksi kysymyksistä liittyy juuri työpukeutumiseen.

Broux kertoo, että monet keski-ikäiset naiset haluavat viestittää työpukeutumisellaan olevansa kärryillä nykymaailman menosta.

– Joillakin saattaa tulla pelko siitä, että näytänkö vanhalta ja siltä, että olen tippumassa kärryiltä. He miettivät, miten omaa olemusta voi päivittää samalla tavalla kuin omaa työosaamista päivitetään.

Yhdistä värikäs jakkupuku valkoiseen

Miten siis pukeutua niin, että sekä uskottavuus että mukavuus on otettu huomioon? Tyyli-ikoni Sienna Millerin tyylinäyte toimii ratkaisuna pulmaan!

Näyttelijätär kuvattiin vastikään New Yorkin kaduilla katseet kääntäneessä jakkupuvussa. Miller oli valinnut vihreän jakkutakin alle raikkaan valkoisen t-paidan. Niin ikään vihreiden housujen leveät lahkeet hulmusivat näyttelijättären tepastelleissa valkoisissa korkokengissä.

Värikäs jakkuasu yhdistettynä valkoiseen on täydellinen kesäasu esimerkiksi töihin, sillä se on samaan aikaan sekä rento että asiallinen. Yksivärinen jakkupuku on myös näyttävä ja kerää varmasti työkavereiden kehut. Helteillä jakun voi heittää harteille tai vaikka laukkuun, ja asu toimii edelleen.

Mikäli kaipaat työpukeutumiseesi piristystä, hae inspiraatiota seuraavista tyyleistä!


Näin luot tyylin!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt