Kesän rennoin mekko – 3 tapaa pukea se tyylillä

Julkaistu:

3 x tyyli
T-paitamekko toimii kesän hulinoissa!
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen ja melkein asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan ja niiden avulla vaatekaappisi pysyy aina päivitettynä.

Vaikka klassikosta maksaisi enemmän, voi sen ympärille luoda tyylikkään lookin jopa alle 50 eurolla.

Kesällä monien asuvalintoja määrää yksi asia: mukavuus.

Jos haluat yhdistää asussasi mukavuuden ja tyylikkyyden, onnistuu se helposti. Esimerkiksi t-paitahihainen, pitkä, väljänmallinen trikoomekko on täydellinen rentoihin kesäpäiviin ja -iltoihin.

Sen voi asustaa niin rannalle sopivaksi, kylmään kesäiltaan kuin hieman hienostuneempaankin kesäjuhlaan. Se päällä voi istua niin nurmikolla kuin rantakalliollakin.

T-paitamallinen maksimekko toimii läpi kesän ihanan rentona ja huolettomana kesämekkona. Kun valitset vielä klassisen värin ja laadukkaan materiaalin, on tässä sinulle pitkään toimiva kesäklassikko.

T-paitamekko Cos 59 €

Mustat kissamaiset aurinkolasit + hopeiset terveyssandaalit + punainen hiuspanta = 42,98 €

Rento mutta trendikäs juhannuslook syntyy pitkästä t-paitamekosta, mukavista terveyssandaaleista, kissamaisista aurinkolaseista ja värikkäästä hiuspannasta.


Valkoinen muhkea villapaita + valkoiset tennarit = 46,90 €

Viileämpään juhannussäähän voi varustautua vetäisemällä mekon päälle ihanan muhkean, valkoisen villapaidan sekä suojaamalla jalat sandaalien sijaan tennareilla. Älä turhaan pilaa juhannusta palelemalla!


Olkihattu + helmikoristeiset hiuspinnit + rusettisandaalit = 28,89 €

Joskus juhannuksen viettoon voi haluta sonnustautua ripauksella juhlantuntua. Arkisen t-paitamekon voikin asustaa esimerkiksi kauniilla rusettisandaaleilla ja helmikoristeisilla pinneillä tai vaikkapa isolla olkilierihatulla.Kuvat: Valmistajat

Muotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt