Kulahtaneet juhannusverkkarisi ovat nyt supermuodikkaat – julkkisten kuvat kuin suoraan suomalaiselta mökiltä

Julkaistu:

Verkkarit
Kylmentyneet juhannuskelit eivät haittaa mitään – verkkarit jalkaan ja menoksi!
Niinpä niin.

Vaikka säätiedotteet yrittivät viimeiseen asti väläytellä mahdollisuuksia tyynestä, poutaisesta ja helteisestä juhannuksesta, vaikuttaa siltä, ettei sitä ole tänäkään vuonna luvassa. Kuka muka yllättyi?

Vaan on tässä paljon hyvääkin. Mökille lähtiessä voi näet napata reppuun Suomen kesän klassikkovaatteen: elämää nähneet, harmaat verkkaripöksyt, jotka joustavat kaikessa muussa paitsi mukavuudessa.

Vilukissat valitsevat yöttömän yön yläosaksi hupparin, mutta verkkarit mätsäävät täydellisesti myös topin ja bikinienkin kanssa.

Mikä parasta, ei kuluneita verkkareitaan tarvitse hävetä tippaakaan. Päinvastoin: mökkipöksyjä näkee myös tyylivaikuttajien päällä. Esimerkiksi Kim Kardashian bongattiin hiljattain yllään supisuomalainen look.


Harmaat lökärit ja urheilulenkkarit Kim on yhdistellyt tiukkaan toppiin, joka on samaa sävyä housujen kanssa. Tästä asusta voi helposti napata inspiraatiota juhannusviikonlopun löhöilyyn metsän keskellä – tai vaikkapa lähtiessä yksille.


Eikä Kim tosiaankaan ole ainoa julkimo, joka rokkaa reilusti verkkarimuotia. Näyttää siltä, että verkkarit voivat olla ihan yhtä tyylikäs asuvalinta arkeen kuin farkut tai kangashousut.

Erotuksena on vain se, että mukavuus ja rentoilu ovat kympissä, eikä lounaan jälkeenkään ala kiristelemään. Pöksyt voi pukea sävy sävyyn paidan kanssa, villeimmät yhdistelevät ne nahkarotsiin.

Katso vaikka!


Lue myös:

Näiden kuvien näkemisen jälkeen sinäkin puet verryttelypöksyt – 16 trendiasua

Tuulipuvut ovat täällä! Näin suomalaistenkin suosikki taipuu huippumuodiksi

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt