7 helppoa ja näyttävää kesäkampausta, jotka onnistuvat myös kiireessä

Julkaistu:

Me Naiset
Koska aurinkoisella säällä on muutakin tekemistä kuin tuhrata hiusten kanssa kylpyhuoneessa, kampausten pitää olla nopeita ja näyttäviä. Kokosimme 7 ideaa kivoihin ja helppoihin kesäkampauksiin.

1. Trendikäs pinniasetelmaTämän kesän suurin hiustrendi ovat ehdottomasti pinnit. Olivat lempipinnisi sitten helmikirjailtuja tai leopardikuvioisia, niin yksi sääntö pätee kaikkeen: mitä enempi, sen parempi!

Lue myös vinkit, joilla saat pinnit pysymään tukevasti paikoillaan.

2. Kukkia kuontaloonKukat palaavat hiuksiin tänäkin kesänä. Perinteisen kukkaseppeleen sijaan voit myös ujuttaa muutaman neilikan kampauksesi väliin. Kukkaset saavat huolettomankin nutturan näyttämään viimeistellyltä.

3. Hiuspanta päähänHiuspanta on trendikäs ja helppo tapa pitää hiukset kurissa kesätuulessa. Jos kaipaat asuusi piristystä, saat värikkäästä pannasta mielenkiintoisen katseenvangitsijan.

4. Aina toimivat letitLeteillä on helppo luoda yksityiskohtia tavallisiin kampauksiin. Kun kiinni olevan osion letittää ennen kiinnitystä, saa kampauksesta heti mielenkiintoisemman. Kokeile letitystä myös nutturan kanssa!

5. Väriä huivillaJos kukkaset tuntuu makuusi liian hempeiltä, voi poninhäntää ja lettiä piristää myös huivilla. Huivi on yhtä näyttävä ja kätevä kuin hiuspantakin.

6. Niskanutturaan voi luottaaKlassinen niskanuttura pelastaa aina huonon hiuspäivän. Tiukka nuttura pysyy hyvin kasassa aamusta iltaan, löysä nuttura puolestaan sopii huolettomaan rantapäivään tai piknikille. Kokeile nutturan kanssa pinnejä tai kukkia!

7. Kaunis kieputusJos letit eivät luonnistu, on puoliksi kiinnitettyyn tukkaan helpompikin tie: kieputus. Tukan voi kieputtaa rullalle joko jo ennen osion kiinnittämistä tai vasta kiinnityksen jälkeen pinnien avulla. Lopputulos vaihtelee kieputustavan mukaan, joten kieputustyyliä vaihtamalla opit jo useamman kesäkampauksen.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Vaimotukka, äititukka, erotukka – tällaisia hiustyylejä suomalaisnaiset leikkaavat

Meghanin kuuluisan nutturan evoluutio kuvina – huomaatko, miten herttuattaren hiustyyli on muuttunut?

Unohda ohuiden hiusten ongelmat! Asiantuntija neuvoo parhaat leikkaukset hennolle tukalle

Pitkät pesuvälit, voidetta yöksi... Näin saat ranskatarten täydellisen huolettoman hiustyylin

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt