Nämä kuvat saavat hieraisemaan silmiä – onko takavuosien paheksuttu stringityyli todella tulossa takaisin?

Julkaistu:

Trendit
Stringit esille, kehottaa Bella Hadidin kantama asu.
Tekeekö 2000-luvun parjattu trendi paluun muotimaailman huipulle? Hyvin mahdollista, väittää muun muassa Harper’s Bazaar.

Lehti nosti hiljattain esille yhdysvaltalaismalli Bella Hadidin esiintymisen Versace Men’s Spring 2020 -tapahtumassa. Mikä tässä oli niin kohauttavaa?

Kuten tarkkasilmäiset huomioivat, on Hadidin ylle valittu asu, jossa koristeelliset stringit on vedetty näkyville.


Ja kuten usein povataan, on muodin laki seuraava: mitä tyyliguru Hadid edellä, sitä muu maailma pian perässä. Ihanaa vai kamalaa?

Oli miten oli, on stringilookia väläytelty myös muissa yhteyksissä tänä vuonna. Hadidin tapaan mallina toimiva Hailey Bieber saapui tämän vuoden Met-gaalan punaiselle matolle näyttävässä, vaaleanpunaisessa mekossaan. Erityistä asuvalinnassa on se, että se esittelee selkäpuolelta sävy sävyyn olevat pikkarinnarut.


Stringejä on bongattu muotinäytöksissä ja juhlatilaisuuksissa myös etupuolelta – ja selvästi väriltään muusta asusta erottuvina.


Viime syksynä kerroimme Jennifer Lopezin kohauttaneen asulla, joka ei jätä paljoa arvailujen varaan. Stringit, jotka ovat samaa kuosia housujen kanssa, tulevat selvästi esille.

Osattiin sitä ennenkin...

Kuten sanottu, juontaa vilautteluvillitys juurensa jo 2000-luvun alkupuolelle. Silloin seurapiiritähdet suosivat paljastavaa tyyliä, jossa housut näyttivät melkein tippuvan jalasta. Myös teini-ikäiset ottivat mallia julkimoista, ja Suomessakin tämä tunteita herättänyt tyylikokeilu tuli tutuksi.

Rohkeimmat mimmit vetivät stringit tarkoituksella kohti korvia tai pukivat ylleen mekon, joka ei alushousuja peittänyt.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt