Epäilyttääkö haalarin pukeminen? Katso 3 tyyliä – näin hyvältä se voi näyttää!

Julkaistu:

3 x tyyli
Kesän parhaita luottovaatteita ovat ne, jotka eivät kaipaa seurakseen sen kummempia asusteita ja jotka voi vetäistä päälle vaikka joka päivä.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan: niiden avulla vaatekaappi pysyy helppokäyttöisenä.

Yksi hyvä luottovaate niin viileisiin kuin lämpimiinkin kesäpäiviin on haalari. Haalari on aina tyylikäs valinta, ja esimerkiksi valkomustaraidallisen haalarin voisi pukea sekä arjessa että juhlassa. Pue alle bikinit ja vetäise jalkaan sandaalit, kun suuntaat rannalle, tai pujota jalkoihin suosikkikorkokenkäsi ja sipaise huulille punaa, kun valmistaudut rentoihin kesäjuhliin.

Hyvä haalari voi pelastaa koko kesän asukriiseiltä. Näin stailaat sen.

Neutraali neule + tennarit = 34,94 €

Haalari sopii täydellisesti viileisiin kesäpäiviin, kun päälle voi vain vetäistä mukavan neuleen ja jalkaan mukavimmat suosikkitennarit. Helppoa ja silti niin tyylikästä!


Ballerinat + huulipuna + kissamaiset aurinkolasit = 34,99 €

Asusta haalari täydelliseksi rentoihin kesäjuhliin valitsemalla kaikki asusteet sävy sävyyn. Kokeile vaikkapa kesäistä korallia kengissä, huulissa ja aurinkolaseissa.


Punottu olkilaukku + mustat sandaalit = 54,94 €

Haalari on helppo vaate, joka ei kaipaa lämpimänä kesäpäivänä kaverikseen kuin kauniit sandaalit ja tyylikkään olkilaukun.


Kuvat: ValmistajatMuotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt