Paras meikkivoide joka iholle? Testasimme 10 meikkivoidetta kahdelle erilaiselle iholle – yksi pullo sai molemmilta 5/5! - MyStyle - Ilta-Sanomat

Testasimme 10 meikkivoidetta kahdelle erilaiselle iholle – yksi pullo sai molemmilta 5/5!

Kokeilimme joukon kiinnostavia meikkivoiteita ja löysimme monta uutta suosikkia.

Julkaistu: 13.6.2019 15:34

28-vuotias kuivaihoinen ja 41-vuotias sekaihoinen testasivat 10 meikkivoidetta. Näin ne toimivat eri ikäisillä ja eri tyyppisillä ihoilla.

Clinique Even Better Refresh, 37,50 € / 30 ml

Lupaus:

Peittävä meikkivoide, joka tekee ihosta kosteutetun ja samalla tasoittaa ihon pintaa ja tekstuuria tehden siitä nuorekkaan näköisen. Luo hehkuvan ihon, kestää 24 tuntia eikä keräänny ihon pieniin juonteisiin.

Pintakuiva iho:

Koostumus on melko paksu ja tahmainen, ei yhtään notkea. Meikkivoidetta pitää käyttää määrällisesti hieman enemmän, jotta sen saa levittymään tasaisesti. Jälki on virheetön ja todella hyvä! Jätän puuteroinnin kokonaan väliin. Illalla meikki on kulunut nenänpäästä ja -pielistä hieman, ja iho kiiltelee t-alueelta vähän – ei niin paljon, ettei sitä saisi pelastettua puuterilla.

Pisteet: 4 / 5

Rasvoittuva sekaiho:

Sopivan peittävä väri, jota ei tarvitse kerrostaa. Meikkivoide levittyy meikkisienellä helposti, ja jälki on kauniin tasaista. Hyvän ensivaikutelman jälkeen tulen kuitenkin siihen lopputulokseen, että tämä meikkivoide sopii paremmin erilaiselle ihotyypille tai nuoremmalle iholle. Vaikka väri pysyy tasaisen kauniina, yleisvaikutelma on jotenkin samea ja eloton, ja meikki tuntuu vanhentavan ihoa.

Pisteet: 2 / 5

Korres Wild Rose Foundation SPF 15, 39 € / 30 ml

Lupaus:

Kirkastava, pitkäkestoinen ja luonnollinen lopputulos. Levittyy helposti ja on kuin toinen iho. Kirkastaa, heleyttää ja häivyttää väsymyksen merkkejä.

Pintakuiva iho:

Oikein passeli arkimeikkivoide! Sävy on kaunis, levittyvyys ja riittoisuus hyviä ja lopputulos kaunis. Meikki näyttää kuulaalta, eikä kulu pahemmin työpäivän aikana. Tämän voiteen puuteroin paikalleen jo aamulla – huomaa heti, ettei pysyvyys ja mattaisuus ole lähelläkään testin ensimmäisen voiteen tasoa. Kasvot saavat hiukan kiiltoa 12 tunnin aikana, mutta eivät sen vertaa, että meikkiä tarvitsisi korjailla. Vaativampaan iltamenoon en valitsisi tätä, mutta kevyen luonnolliseksi päivämeikiksi hyvinkin. Tuntuu iholla mukavalta.

Pisteet: 3+ / 5

Rasvoittuva sekaiho:

Ihanan ohut ja kuulas meikkipohja, joka on kuitenkin tarpeeksi peittävä. Tämä meikkivoide ei kuitenkaan ole testin kestävimmästä päästä. Huomaan, että jo työpäivän aikana meikkivoide kuluu esimerkiksi nenänpielistä ja poskipäistä, ja illemmalla lopputulos näyttää jo hiukan suttuiselta.

Pisteet: 3 / 5

Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF 20, 24,90 € /

Lupaus:

Kevyen tuntuinen nestemäinen meikkivoide luo iholle kuultavan kauniin, viimeistellyn nudelookin. Pitkäkestoinen, hengittävä koostumus. Auttaa kosteuttamaan, heleyttämään ja silottamaan ihoa.

Pintakuiva iho:

En ole ollut Lumenen varsinaisten meikkivoiteiden suuri ystävä aiemmin, vaikka merkin CC-voide minulla onkin käytössä. Tämä kuitenkin miellytti. Voide levittyi erittäin helposti ja tasaisesti mutta jätti ennen kaikkea kuulaan ja hehkuvan lopputuloksen. Piti puuteroida, ja iltaa kohden iho oli jo kiiltävämmän ja rasvoittuneemman näköinen. Kuivaihoisille ja hehkua kasvoilleen kaipaaville!

Pisteet: 3½ / 5

Rasvoittuva sekaiho:

Välittömästi meikkaamisen jälkeen ihoni näyttää oikein hyvältä ja tasaväriseltä. Kuitenkin jo parin tunnin kuluttua meikki on hiukan kertynyt nenänpieliin ja ihohuokosiin, mikä tuo esiin ihon pikkuvirheet. Kuulto näyttää enemmän kiillolta. Saan tilannetta päivän mittaan hiukan pelastettua kosteuttavalla kasvosuihkeella. Iltaa kohden kiilto on kuitenkin jo melkoista, iho näyttää rasvaiselta.

Pisteet: 2 / 5

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude SPF 19, 45 € / 40 ml

Lupaus:

Erittäin kevyt, ohut meikkivoide, joka jättää ihon mattapintaiseksi. Puolipeittävä lopputulos. Pysyy 24 tuntia.

Pintakuiva iho:

Okei, tämä meikkivoide on taikaa. Melko nestemäinen meikkivoide levittyy unelmanohueksi kerrokseksi, mutta onnistuu silti peittämään. Lopputulos on upean tasainen ja kaunis, meikki näyttää hyvältä koko päivän, kiillosta ei ole tietoakaan ja iho on naurettavan täydellisen näköinen vielä rankan treenin ja hikoilunkin jälkeen. Tätä uskallan suositella kaikille iästä ja ihosta riippumatta.

Pisteet: 5 / 5

Rasvoittuva sekaiho:

Vaihdan entisen meikkivoiteeni tähän! Juokseva meikkivoide levittyy kasvoille täydellisen ohueksi kerrokseksi, ja iho näyttää aivan uskomattoman hyvältä. Ihon väri on tasainen ja pinta blurrattu – mutta lopputulos ei ole yhtään liian meikatun näköinen. Toimii ilman puuteria, mutta kevyt puuterointi on piste i:n päälle. Myös meikkivoiteen kestävyys on huippuluokkaa: yhtenä päivänä kävelen sateessa ja toisena treenaan – ja meikki on virheetön vielä illallakin. Tässä on sopiva meikkivoide myös niille, jotka eivät pidä meikkivoiteista, koska tällä tuotteella on mahdotonta saada aikaan pakkelimainen lopputulos.

Pisteet: 5 / 5

VOITTAJA!

Exuviance CoverBlend Skin Caring Foundation SPF 20, 37 € / 30 ml

Lupaus:

Häivyttää ikääntymisen merkkejä ja kauneusvirheitä. Kosteuttaa ja luo silkkisen, matan lopputuloksen.

Pintakuiva iho:

Mikä meikkivoide! Koostumus on todella märkä ja hämää ja epäilyttää aluksi, mutta vastoin odotuksia voide levittyy helposti ja tasaisesti. Meikkivoiteen antaman hehkun näkee heti: tällä voiteella meikistä saa kuultavan kauniin mutta samalla hyvin peittävän. Pysyy hyvin iltaan asti ja kestää joogailutkin täydellisesti.

Pisteet: 5 / 5

Rasvoittuva sekaiho:

Ohje neuvoo levittämään meikkivoiteen sormin, mutta saan paremman lopputuloksen meikkisienellä. Ensimmäinen testikerta menee uusiksi. Suosin rasvoittuvalle iholleni kevyen geelimäistä kasvovoidetta, ja vaikka olen antanut sen imeytyä kunnolla, meikkivoide rullautuu murusiksi. Vaihdan kasvovoiteen voidemaisempaan tuotteeseen, ja ongelma poistuu. Meikkivoide näyttää hyvältä, mutta ohuesta koostumuksestaan huolimatta se silti tuntuu kasvoilla kerroksena. Ei välttämättä paras vaihtoehto rasvoittuvalle iholle.

Pisteet: 3 / 5

Sensai Flawless Satin Foundation SPF 20, 54,50 € / 30 ml

Lupaus:

Valoa heijastavaa puuteria sisältävä voidemainen koostumus kosteuttaa ihoa virkistävästi ja pitkäkestoisesti saaden aikaan luonnollisen lempeän hehkun. Lisäksi se kirkastaa ihon sävyä ja luo virheettömän pinnan.

Pintakuiva iho:

Nimensä mukainen meikkivoide: levittyy täydellisesti ja näyttää iholla virheettömältä ja satiiniselta. Kaunis ja kevyestä koostumuksesta huolimatta peittävä lopputulos. Meikki näyttää koko päivän hyvältä ja pysyy paikoillaan, eikä meikkivoide tunnu kasvoilta miltään. Kiillosta ei ole tietoa vielä illallakaan, vaikka vain näytin puuterisutia kasvoille.

Pisteet: 5- / 5

Rasvoittuva sekaiho:

Tässä ei ole mitään muuta vikaa kuin se, että meikkivoide näyttää ja tuntuu iholleni aavistuksen turhan paksulta. Lopputuloksesta jäävät puuttumaan parhaiden tuotteiden kuulaus ja raikkaus, jotka tekevät ihosta nuorekkaan näköisen. Tuotteen levittyvyydessä ja peittävyydessä ei ole moitittavaa.

Pisteet: 4 / 5

Sensai Luminous Sheer Foundation SPF 15, 54,50 € / 30 ml

Lupaus:

Valoa heijastavaa puuteria sisältävä ultrakevyt koostumus liukuu tasaisesti iholle antaen sille raikkaan ja kosteutetun hehkun sekä heleän ja viimeistellyn pinnan.

Pintakuiva iho:

Tämä ei toimi jostain syystä ihollani ollenkaan. Testin nestemäisin ja juoksevin koostumus kyllä tuntuu mukavan kevyeltä, mutta saa ihon jostain syystä näyttämään kuivalta. Hehku puuttuu, eikä lopputulos ole läheskään yhtä kuulas ja peittävä kuin muilla testin voiteilla. Meikkivoide pysyy paikoillaan, siitä plussaa, mutta tämän kehotan testaamaan kunnolla omalle iholle ennen ostopäätöstä.

Pisteet: 2½ / 5

Rasvoittuva sekaiho:

Sensain toisessa testituotteessa on enemmän kaipaamaani raikkautta. Koostumus on ihanan ohut, ja lopputuloksesta tulee luonnollinen, lähes meikitön vaikutelma. Käyttäisin tätä etenkin arkimeikissä, mutta näyttävämpään meikkiin valitsisin hiukan peittävämmän tuotteen.

Pisteet: 4½ / 5

Beautyblender Bounce Liquid Whip Long Wear Foundation, 44,90 € / 30 ml

Lupaus:

Luo iholle peittävän, mutta erittäin kevyeltä tuntuvan ja hehkuvan lopputuloksen. Pysyy 24 tuntia.

Pintakuiva iho:

Beautyblenderin odotettu uutuus levittyy todella ohueksi, hyvin tasaiseksi, huomaamattomaksi mutta peittäväksi kerrokseksi – ei tosin kovin helposti, vaan vaatii työstämistä, eikä vain liu’u paikoilleen. Jättää todella mattaisen pinnan, tätä ei tarvitse puuteroida yhtään. Itse tykkään hehkuvammasta lopputuloksesta, mutta jos kaipaa mattaisuutta, tämä on täydellinen: meikki näyttää hyvältä ja pysyy muuttumattomana koko päivän. Työpäivää, joogaa ja 12 tuntia myöhemmin yhä virheetön meikki, eikä edelleenkään kiiltoa. Tästä tulee bileiltojeni luottoystävä!

Pisteet: 5- / 5

Rasvoittuva sekaiho:

Tämä meikkivoide on sen verran jämäkkää, että sitä joutuu huolellisesti työstämään. Pidän enemmän tuotteista, jotka ovat aamuisin nopeita käyttää. Meikkivoide on värisävyltään ja peittävyydeltään huippuluokkaa, ja tämä olisi nuorempana saattanut olla suosikkini. Nyt koostumus korostaa ihon pinnan pikkuvirheitä ja ihohuokosia.

Pisteet: 3 / 5

Kicks Perfecting Base Fluid Foundation SPF 15, 19,90 € / 28 ml

Lupaus:

Silkinsileä meikkivoide, joka imeytyy nopeasti ihoon ja antaa tasaisen ja luonnollisen lopputuloksen.

Pintakuiva iho:

Huh, tässä on tuhti meikkivoide. Muihin testin voiteisiin verrattuna todella peittävä. Oma nuorehko, kuivahko ja melko tasainen ihoni ei ehkä kaipaa näin runsasta meikkikerrosta, enkä ole tottunut näin meikatun näköiseen ihoon. Kollegan kasvoilla tuote kuitenkin vakuuttaa toimivuudessaan, ja ihmettelemme yhdessä, kuinka eri tavalla meikkivoide voikaan toimia eri ihotyypillä ja 13 vuoden ikäerolla.

Pisteet: 3 / 5

Rasvoittuva sekaiho:

Testin todellinen yllättäjä. Aivan superonnistunut koostumus iholleni: tarpeeksi peittävä, mutta ei liian paksu. Koostumus on hiukan tuhdimpi kuin testin nestemäisimmissä tuotteissa – ja ehkä juuri sen ansiosta tämä meikkivoide pysyy täydellisesti paikoillaan eikä kasaannu tai kerry ihohuokosiin. Tämä hillitsee ihon kiiltoa juuri sopivasti olematta täysin matta. Iho näyttää tasaiselta ja kuulaalta, työkaverin mukaan ”todella freesiltä”. Hyvä hinta-laatusuhde, tämä on uusi suosikkini!

Pisteet: 5 / 5

Clarins Skin Illusion Natural Hydrating Foundation SPF 15, 46 € / 30 ml

Lupaus:

Värivoiteen seerumimainen koostumus jättää iholle ohuen värihunnun. Lopputulos näyttää virheettömältä ja luonnolliselta, vaikka iho ei tunnu eikä näytä meikatulta. Värivoiteen hoitavat ominaisuudet saavat ihon näyttämään päivä päivältä paremmalta.

Pintakuiva iho:

Hyvin kevyt ja ohut koostumus. Levittyy huomaamattomaksi kerrokseksi, peittävyyttä on vain nimeksi. En huomaa nimen mukaista kosteuttavuutta. Arkimeikistä tulee ihan nätti ja se pysyy kiillottomana ja hyvänä iltaan asti jopa kokonaan ilman puuteria, mutta silti tämä ei yllä lemppareihin. Jokin vau-efekti puuttuu, tämä on ihan ok.

Pisteet: 3 / 5

Rasvoittuva sekaiho:

Meikkivoide levittyy kasvoille vaivatta, ja lopputulos on luonnollinen. Tuotteen pitäisi olla kosteuttava, mutta jostain syystä se tuntuu päinvastaiselta. Väristä tulee kyllä tasainen, mutta heleys ja kuulaus jäävät puuttumaan, mikä tekee yleisvaikutelmasta hiukan tunkkaisen.

Pisteet: 2½ / 5

Kuvat: Valmistajat

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki kauneustestimme täällä! Seuraa MyStylea myös Instagramissa @iltasanomatmystyle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?