Kuin ilmetty prinsessa Diana – esiintyminen kuninkaallisissa häissä teki Kitty Spenceristä Instagramin supertähden ja menestyneen huippumallin

Julkaistu:

Gloria
Lady Kitty Spencer on prinsessa Dianan veljentytär ja muotipiirien lemmikki.
Kitty Spencer pongahti koko maailman tietoisuuteen prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häissä, joihin hän ilmaantui Dolce & Gabbanan kauniissa vihreässä mekossa.


– Instagram-seuraajieni määrä loikkasi 17 000:sta puoleen miljoonaan yhdessä yössä, hän kertoi Harper’s Bazaarin haastattelussa maaliskuussa.

Vain viikko häiden jälkeen Kittystä leivottiin luksuskorufirma Bulgarin brändilähettiläs, ja hänen mallinuransa lähti nousukiitoon.Kittyn Instagram-tilin seuraajat näkevät hänen maailmanmatkojaan, catwalk-keikkojaan, elämää kotona Etelä-Afrikassa – ja hänen hemmotellun kissansa Baby D:n, joka syö vain ihmisille tarkoitettua ruokaa. Julkisuudessa hän on avautunut myös synkemmästä puolesta elämässään, eli syömishäiriöstään sekä alkoholiongelmastaan.Etelä-Afrikassa Kitty kasvoi isänsä Charles Spencerin sekä äitinsä Victoria Lockwoodin (nykyisin Aitken) kanssa. Vanhemmat erosivat vuonna 1997, eli samana vuonna kun hänen tätinsä, prinsessa Diana kuoli. Eron jälkeen Kittyn elämä jakautui äidin kanssa vietettyyn aikaan Etelä-Afrikassa ja aikaan isän luona Englannissa.Kittyä on ulkonäöltään verrattu tätiinsä, ja hän jakaa myös Dianan rakkauden hyväntekeväisyystyöhön. Kitty on kodittomia nuoria tukevan Centerpoint-järjestön aktiivinen lähettiläs. Toissa vuonna hän auttoi keräämään liki 170 000 euroa Elton Johnin AIDS-säätiölle.

– Se, mitä mallit tekevät, on muuttunut. Emme ole enää vain kasvoja vaan pikemminkin brändien jatkumo, ja myös hyväntekeväisyys ymmärretään tärkeäksi osaksi työtämme.


Lisää Glorian juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/gloria.

Lue lisää:

Metoo-liike oli pahasti myöhässä, sanoo 50-vuotias huippumalli Carré Otis, joka auttaa nyt syömishäiriöiden kanssa kamppailevia naisia

Lehti nostaa Meghan Marklen jopa herttuatar Catherinea merkittävämmäksi muotivaikuttajaksi – monta selvää syytä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt