Muista hoikentava kesävaatekikka! Taikoo kropasta pidemmän ja solakamman

Julkaistu:

Tyylit
Pitkä paitamekko on yksi kesän luottovaatteista. Näin puet sen.
Kesä on täällä, ja lämpöasteet sallivat vihdoin kevyen pukeutumisen. Mutta mitä päälle, kun haluaa sekä näyttää tyylikkäältä että pysyä viileänä?

Pitkä ja väljä paitamekko on yksi kesäsesongin helpoimpia, mukavimpia ja hienostuneimpia valintoja. Sen voi pukea perinteiseksi mekoksi, mutta myös toinen tyyli kannattaa muistaa: paitamekko toimii avoinnakin.


Muun muassa Bella Hadid on edustanut paitamekkotyylissä, joka asustaa pienenkin kesäasun välittömästi astetta tyylikkäämmäksi. Auki jätetty paitamekko on kuin kevyt, viittamainen takki, joka peittää sopivasti ja luo vartaloon pitkän linjan.

Vaate verhoaa käsivartta ja reiden takaosaa ja sivua piiloon ja huijaa kroppaan pidemmän ja solakamman linjan. Tyylivinkki toimii aina ja kaikilla: kun mitkä tahansa pitkittäiset linjat leikkaavat vartaloa, olemuksesta tulee pidempi ja hoikempi.


Paitamekko toimii Hadidin tapaan shortsien tai hameen ja topin kanssa, mutta asuvinkit voi napata muiltakin vaatetta suosivilta julkkiksilta.

Pue mekko Jenn Tardifin esimerkin mukaan kokonaan napitettuna, jätä Mia Ceranin tyyliin lähes koko helma auki (hello, säärtä ja reittä imarteleva halkio) tai vyötä avonainen mekko housujen pariksi, kuten Kylie Minogue.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt