Varvassandaalit ovat kesän kuumin kenkävalinta – näin hyvältä parjatut jalkineet näyttävätkin nyt

Julkaistu:

Trendit
Muotikansa on ottanut pahamaineiset lomatossut omakseen.
Katsaus muotiviikkojen katutyyleihin ja näytöslavojen asukokonaisuuksiin paljastaa jalkinetrendien saralla pienen muoti-ilmiön: varvassandaalit ovat ujuttautuneet muotiväen kenkävalikoimaan.


Erityisesti viime kesän lopulle ajoittuneilla pohjoismaisilla muotiviikoilla nähtiin runsaasti flip flopeja. Lähinnä uima-altaiden reunoilta ja lomamatkoilta tutut sandaalit paritettiin myös Tibin ja Molly Goddardin kevätmallistojen näytöksissä sekä siisteihin toimistotyyleihin että suloisiin kesämekkoihin.


Varvassandaalit näyttävät trendikkäimmiltä asussa, jossa ne yllättävät. Vaikka kokonaisuus farkkushortsien ja t-paidankin kanssa voi näyttää ihan kivalta, parhaiten tyylissä onnistuu, kun flip flopit parittaa muotivaikuttajien tapaan astetta siistimpään kaupunkilookiin.Trendiä seuratessa kannattaa muistaa, että varvassandaalit ovat aina kuuluneet jalkine-eksperttien inhokkeihin. Ne voivat olla kömpelöt ja avonaiset eli altistaa kompastelulle sekä bakteereille ja muulle lialle, aiheuttaa rakkoja, eivätkä ne tue jalkaa eli auta pitämään nilkkoja, polvia, lantiota tai selkää oikeassa asennossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt