Yksi mekko, kolme ihanaa ja erilaista kesätyyliä – nämä haluat

Julkaistu:

3 x tyyli
Maksimittaiset ja väljät mekot ovat mukavia mutta tyylikkäitä vaatteita, jotka eivät vaadi seurakseen paljoa. Näin stailaat saman mekon kolmella eri tavalla.
Klassikkovaatteet toimivat vuodesta, tilanteesta ja asusta toiseen. Asusteita vaihtamalla sama vaate muuttuu helposti toisenlaiseksi.

Hienostuneet, maksimittaiset ja väljät mekot ovat mukavia mutta tyylikkäitä vaatteita, jotka eivät vaadi seurakseen paljoa. Luottomaksimekko pelastaa kesän monelta asukriisiltä.

Kukkakuosi on klassikko, varsinkin, jos se ei ole turhan räikeä tai trendejä mukaileva. Pelkistetty ja ajaton kuosi on myös helppo yhdistää erilaisiin lookeihin, kaikkeen rennon ja juhlavan välillä.

Näin stailaat sen.

Olkihattu + olkilaukku + sandaalit = 55,40 €

Täydellinen hellepäivän asu koostuu maksimittaisesta ja ilmavasta kukkamekosta, olkihatusta, olkikassista sekä punaisista sandaaleista. Sopii niin rannalle kuin kaupunkilomallekin!


Farkkutakki + valkoiset tennarit + raidalliset sukat = 47,99 €

Maksimekon voi pukea myös viileämpiin kesäpäiviin yhdessä farkkutakin, pitkien sukkien ja tennareiden kanssa. Tässä asussa on rennon rempseää trendikkyyttä.


Sandaalikorkokengät + clutch + näyttävät korvakorut = 53,95 €

Klassisen maksimekon voi helposti asustaa juhlaankin – yhdistä vain kauniit korkokengät, clutch-laukku ja näyttävät korvakorut ja hienostunut kesäjuhlalook on valmis!


Kuvat: Valmistajat

Muotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt