Tässäkö kesän hittisandaalit? Nähty jo herttuatar Meghanin ja Halle Berryn jaloissa

Julkaistu:

Me Naiset
On aika kaivaa vanhat gladiaattorisandaalit kaapeista. Jos et usko, kysy vaikka Halle Berryltä tai herttuatar Meghanilta.
Sussexin herttuatar Meghanista on tullut sen luokan muotivaikuttaja, että hänen yllään nähtävillä vaatteilla ja asusteilla on tapana myydä hetkessä loppuun. Pelkästään se, että Meghan valitsee käyttöönsä jonkin tietyn asusteen, riittäisi siis tekemään siitä hitin.

Nyt pettämättömästä tyylitajustaan tunnettu näyttelijä Halle Berry on nähty samoissa sandaaleissa, joita Meghan käytti viime syksynä. On siis syytä epäillä, että samanmoisia nähdään tänä kesänä kaduilla – ja paljon!

Travel and Leisure osaa kertoa, että kyseessä ovat Sarah Flint -merkin gladiaattorihenkiset Grear-nahkasandaalit, joissa on nilkan ympärille kiedottavat puuvillanauhat. Meghan käytti kyseisiä jalkineita viime lokakuussa ollessaan puolisonsa prinssi Harryn kanssa vierailemassa Australiassa. Meghan oli valinnut rennon raitamekon kaveriksi konjakinruskeat versiot.


Myös aina yhtä tyylikäs Halle Berry näyttäisi ihastuneen samaisiin läpsyttimiin. Hänen valintansa oli klassinen musta.Mitä voimme tästä päätellä? Jos kaksi huippuluokan tyylimuusaa suosii samaisia kenkiä, voimme mekin kaivaa hyvällä omallatunnolla vanhat gladiaattorisandaalimme kaappien kätköstä.

Ovathan ne kaiken lisäksi varsin mukavat jalassa.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea sen ja muita Me Naisten juttuja täältä.

Lue myös:

Voi Meghan, minkä teit – housupuku, pisamat ja 3 muuta trendiä, joiden nousukiidosta saamme kiittää Meghan-efektiä

Herttuatar Meghan teki sen taas – yksi täydellinen yksityiskohta vauvakuvissa jäi useimmilta huomaamatta

Miksi ihmeessä Meghan Markle käyttää liian isoja kenkiä? Kävimme läpi mahdolliset syyt

Herttuatar Meghan suosii yhtä mekkomallia – koko Eurooppa jahtaa samaa tyyliä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt