Testasimme suojakertoimen 50 aurinkovoiteet – monitoimituote nousi voittajaksi - MyStyle - Ilta-Sanomat

Testasimme suojakertoimen 50 aurinkovoiteet – monitoimituote nousi voittajaksi

Julkaistu: 1.6.2019 11:16

50+-suojakertoimet suojelevat ihoa niin palamiselta kuin maksaläikiltäkin. Testasimme ja arvioimme tuubit.

PARAS RANNALLE JA URHEILUUN: Korres Citrus Active Sport Face Cream SPF50, 37 € / 50 ml

Raikas sitruksentuoksuinen voide on paksuhkoa mutta levittyy hyvin. Ei sisällä silikonia. Lopputulos on hivenen tahmean tuntuinen, mutta voide pysyy hyvin kasvoilla eikä liukene vedessä tai hien mukana heti pois.

Rannalle ja urheiluun testin paras tuote. Kova pumppupullo saa miettimään, jääkö pohjalle tuotetta, jota ei saa purkista ulos.

VAALENTAA MAKSALÄISKIÄ: Ducray Melascreen UV Rich Cream SPF50+, 17 € / 40 ml

Voide on pakattu kätevään pumpputuubiin. Annostelu on siistiä, tuubi pysyy puhtaana ja sen saa puristettua tyhjäksi asti.

Tuoksu on mieto ja miellyttävä, jopa hienostunut. Voide on paksuhkoa, mutta levittyy hyvin. Se ehkäisee ja vaalentaa jo syntyneitä maksaläiskiä ja melasmaa.

Korres, Ducray, Schrammek, Nivea, Guinot ja Lierac testissä!

HUOMAAMATON IHOLLA: Schrammek Solar+ Protect Fluid SFP 50, 49 € / 50 ml

Ohut maitomainen voide on tuoksuton, kevyt ja levittyy kuin itsestään. Se ei ole rantatuote eikä erityisen vedenkestävä. Sen sijaan ohuutensa ansioista sen voi levittää päivävoiteen alle tai päälle ja meikata normaalisti ilman tahmeaa tunnetta iholla. Täydellinen citylomatuote!

Ainoa miinus pakkauksesta. Pullossa oleva pipetti ja sen kanssa puuhailu tuntuu sottaiselta, ja epäilen, että en tule samaan pulloa kunnolla tyhjäksi.

PARAS HINTA-LAATUSUHDE: Nivea Sun UV Face Soothing Sensitive SFP 50 -aurinkosuojavoide, 13 € / 50 ml

Herkälle iholle tarkoitettu voide on täysin tuoksuton, juuri sopivan kevyt sekä täyteläinen, ja hyvin levittyvä. Tästä on vaikea sanoa mitään kriittistä. Kuten purkissa luvataan, se ei lainkaan tahmaa, vaan imeytyy hyvin ja tuntuu iholla normaalilta kosteusvoiteelta. Hinta-laatusuhde on testin paras.

LOISTAVA KUIVAIHOISELLE: Guinot Sun Logic Age Sun Anti-Ageing Sun Cream For Face SPF 50, 99 € / 50 ml

Voide on niin täyteläinen, että annostellessa on oltava tarkkana. Se levittyy hyvin ja käyttäytyy päivävoiteen tavoin tuntumatta lainkaan tahmealta aurinkotuotteelta.

Minulle tämä on hieman liian rasvainen, mutta kuivaihoiselle taatusti loistava kesätuote, toimii kuin ravitseva päivävoide ja suojaa tehokkaasti auringolta. Testin voimakkain, mutta varsin miellyttävä tuoksu.

TESTIN VOITTAJA: Lierac Sunissime Anti Age BB sävyllinen aurinkoemulsio kasvoille SPF 50+, 35 € / 40 ml

Sävytetty BB-voide aurinkosuojalla on ohut, tasaisesti levittyvä ja hyvän tuoksuinen. Alle kannattaa levittää päivävoide ja antaa sen imeytyä kunnolla, ettei suojavoide kokkaroidu, kuten minulla ensin kun hätäilin. Kosteutetulle iholle voide levittyy helposti.

Sävy on kauniin kullanhohtoinen eikä edes talvenkalpeille kasvoille liian tumma ohuutensa ansiosta. Tämä lähtee reissuun mukaan! Se, että sävy ja suoja tulevat samasta purkista, on lomalla loistava idea.

Lisää Glorian juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/gloria.

Lue lisää:

6 kehon kohtaa, joihin takuulla unohdat levittää aurinkovoidetta

Ihotautilääkärit paljastivat hoitorutiininsa – ja jokaisella toistuu kaksi olennaista asiaa

Etsi näitä aineita aurinkorasvapurkin kyljestä – ihotautilääkärin vinkit

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?