Näillä lähtee vedenkestävä ripsari! Testasimme silmämeikinputsarit – marketista löytyi helmi

Julkaistu:

Testattua
Testasimme silmämeikinpoistoaineet vedenkestävällä ripsivärillä. Mukana oli markettilöytöjä, selektiivinen merkki sekä kiinnostavaa luonnonkosmetiikkaa.
Kesällä moni vaihtaa vedenkestävään ripsiväriin ja tarvitsee siksi myös tehokkaan puhdistusaineen. Tästä testistä löydät monta helmeä, tykkäsit sitten huokeista markettimerkeistä tai luonnonkosmetiikkalöydöistä.

Yksi ja sama testaaja kokeili kahdeksan vedenkestävän silmämeikin poistavaa silmämeikinpuhdistusainetta. Myös vedenkestävä ripsari (Max Factor False Lash Effect Waterproof) pysyi koko testin ajan samana, jotta tuotteet olisivat keskenään vertailukelpoisia.

Mukana oli kolme markettiputelia, neljä luonnonkosmetiikan purkkia sekä yksi selektiivisen kosmetiikan tuote.

Kahta tuotetta (Sante ja Esse) lukuun ottamatta tuotteet olivat koostumukseltaan kaksifaasisia eli kaksiosaisia, sekä vesi- että öljypohjaisia tuotteita, joita käytetään vanulappujen kanssa.

Lumene Waterproof Bi-phase Eye & Lip Makeup Remover, 10,90 € / 200 ml

Lupaus: Kaksifaasinen koostumus sopii täydellisesti intensiivisten silmämeikkien ja pitkäkestoisten huulimeikkituotteiden vaivattomaan poistoon.

Kokemus: Uudistettu koostumus poistaa silmämeikin tehokkaasti. Hyvin tavallisen oloinen koostumus. Hinta-laatusuhde kohdallaan, kuten saatavuuskin. Perusvarma, tämän käytän loppuun. Plussaa hajusteettomuudesta.

Arvosana: 4½ / 5


Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover, 4,95 € / 125 ml

Lupaus: Poistaa tehokkaasti voimakkaankin vedenkestävän silmämeikin hellien samalla herkkiä silmäripsiä.

Kokemus: Markettilöytö! Kaikki kokeilemani Nivean silmämeikinputsarit eivät ole vakuuttaneet, mutta tämä pullo on hyvä. Tosi tavallinen kaksifaasinen koostumus, tuoksu ja kokemus, mutta ripsiväri lähtee tehokkaasti. Erinomainen hinta-laatusuhde, jää käyttöön.

Arvosana: 5 / 5


Cien Eye Make-Up Remover, 1,39 € / 100 ml

Lupaus: Kaikille ihotyypeille sopiva tuote poistaa myös vedenkestävän meikin.

Kokemus: Myös Lidlin tuotteessa on ripsivärinpoistoaineelle hyvin tyypillinen kaksifaasinen koostumus. Ihan hyvä tuote, jolla ripsiväri lähti mukavasti, joskaan ei testin vikkelimmin. Hinta-laatusuhde on kyllä kohdillaan.

Arvosana: 3 / 5


Clarins Instant Eye Make-Up Remover, 31,50 € / 125 ml

Lupaus: Puhdistaa vaivatta voimakkaan ja vedenkestävän silmämeikin. Hellävarainen, rauhoittavia kasviuutteita sisältävä kaksifaasinen koostumus sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Kokemus: Hoitaa hommansa mallikkaasti. Ehkä aavistuksen Lumenea ja Niveaa öljyisempi koostumus tuntui hellävaraiselta. Hyvä tuote, jolla silmämeikki lähtee näppärästi, mutta halvemmallakin saa mielestäni yhtä hyvää.

Arvosana: 4 / 5


Cattier Biphase silmämeikinpoistoaine, 16,75 € / 150 ml

Lupaus: Poistaa tehokkaasti myös pitkäkestoisen ja vedenkestävän silmä- ja huulimeikin. Sopii herkälle iholle ja piilolinssien käyttäjille. Ei tarvitse huuhdella. Sisältää ruiskaunokki- ja ruusu-uutteita, jotka poistavat turvotusta ja rauhoittavat ohutta ja herkkää silmänympärysihoa. Kaksifaasinen koostumus.

Kokemus: Jännän tuntuinen tuote! Tämä ei tuntunut yhtään öljyiseltä, toisin kuin silmämeikinputsarit yleensä. Tuotetta ei tosiaan tämän takia olisi tarvinnut huuhdella. Hoiti hommansa kiitettävästi ja jää käyttöön. Lupaukseen turvotuksen laskemisesta en osaa ottaa kantaa, sillä kyseistä ongelmaa ei testijaksolla ollut. Mieto tuoksu.

Arvosana: 4 / 5


Sante silmämeikinpuhdistusöljy, 10,40 € / 100 ml

Lupaus: Sisältää arvokasta luomugranaattiomenan uutetta, luomumanteliöljyä ja -aloe veraa ja poistaa jopa vedenkestävän meikin erityisen hellävaraisesti ihoa rasittamatta.

Kokemus: Paksun öljymäinen luonnonkosmetiikan putsari. Vanulapuilla en saanut tämän kanssa hommaa toimimaan, mutta kun hieroin öljyä sormin suoraan ripsiin ja pesin lopulta koko kasvot ripsiä myöten kasvoputsarilla, lähti ripsari tälläkin lopulta mukavasti pois. Käytin siis kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä tuotteena. Lopulta ihan hyvä: eipähän tule turhaan kulutettua vanulappuja!

Arvosana: 3½ / 5


Bottega Verde mustikka-vadelma Silmämeikinpoistoaine, 14,10 € / 125 ml

Lupaus: Herkille silmille soveltuva tuote poistaa pysyvimmänkin meikin iholta tehokkaasti ja hellävaraisesti. Iholle jäävä ohut kasviöljy jää hoitamaan silmänympärysihoa.

Kokemus: Vedenkestävä ripsari lähtee tällä ihan hyvin, vaikka päällimmäisen kerroksen lähdettyä ripsiini jää vielä selvästi väriä. Ei siis poistanut kaikkea yhdellä kierroksella, mutta ei vaatinut myöskään aivan hirveää hinkkausta. Purkin ulkonäöstä huolimatta tuoksu ei ole marjapommi vaan hyvinkin mieto. Kaksifaasinen koostumus.

Arvosana: 2½ / 5


Esse Eye Make Up Remover, 27,70 € / 100 ml

Lupaus: Aloe vera -pohjainen vesiliukoinen emulsio puhdistaa silmämeikin hellävaraisesti mutta tehokkaasti ihoa ärsyttämättä. Sopii kaikille ihotyypeille sekä todella herkälle iholle.

Kokemus: Ihanan voidemainen tuote, jolla voi puhdistaa silmämeikin lisäksi koko kasvot. Tuotetta suositellaan käytettävän vanulapuilla, mutta itse koin kätevämmäksi hieroa tuotetta sormilla suoraan silmäluomille ja ripsiin. Ripsiväri lähti kermaisella tuotteella helpohkosti ja herkkä silmänympärysiho kiitti.

Ainoastaan melko voimakas sitrustuoksu tämänkaltaisessa tuotteessa häiritsi ainakin itseäni ja silmätkin jäivät hetkeksi aika sumuisiksi. Myös lasipullon puolesta pelotti: tätä ei sovi pudottaa liukkain sormin kylppärin lattialle.

Arvosana: 3½ / 5


Kuvat: Valmistajat ja jälleenmyyjät, Nordic Health Systems, Natural Goods Company

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki kauneustestimme täällä! Seuraa MyStylea myös Instagramissa @iltasanomatmystyle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt