Näitkö Ashley Grahamin bilekuvat? Taas yksi osoitus siitä, että selluliitti ei estä minimitan käyttämistä

Julkaistu:

Kauneus
Tervetuloa, kesä ja kesävaatteet!
Kokosimme hetki sitten minihamelookeja, jotka inspiroivat pukemaan minimittaisia helmoja vaatteen kokolapusta riippumatta. Instagramin seuratut pukeutujat näyttivät tuolloin, etteivät minihameet ole vain kapeasäärisiä varten.
Nyt törmäsimme huippumalli Ashley Grahamin muutaman viikon takaisiin bilekuviin, jotka muistuttavat siitä, ettei myöskään muhkurainen iho ole syy jättää suosikkivaatetta pukematta. Graham valitsi aiemmin tässä kuussa juhlitun Met-gaalan jatkoille kultaisen minimittaisen mekon.

Ashleyn hiuslookista vastannut julkkishiusstylisti Justine Marjan julkaisi Instagram-tilillään kuvan huippumallin tyylistä.

Ashley jakoi omalla Instagram-tilillään kuvakokoelman illan tyylistään. Katso kaikki kuvat nuolesta kuvan oikealla laidalla.

Graham ei suinkaan ole ainut appelsiini-ihoa teoillaan normalisoiva esikuva. Viimeksi huhtikuussa kokosimme yhteen naisia, jotka ovat ylpeitä vartaloidensa ”epätäydellisyyksistä”.
Ja hyvä niin – selluliittia kun on asiantuntijoiden mukaan neljällä viidestä naisesta, eikä siitä ole välttämättä lainkaan mahdollista päästä eroon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt