Teetkö itse kampauksen valmistujaisiin? 6 helppoa kampausta, jotka sopivat viikonloppuun ja lakin alle

Julkaistu:

Hiukset
Kokosimme nopeat ja helpot mutta tyylikkäät juhlakampaukset yhteen. Valitse suosikkisi ja kokeile!
Tulevana viikonloppuna kilistetään jälleen kaikille koulunsa päättäville. Moni painaa lakin päähänsä – ja saattaa yhä pohtia sopivaa hiustyyliä tärkeään päivään.

Kokosimme kampaustutoriaaliemme joukosta ne tyylit, jotka toimivat kauniisti myös lakin kanssa. Katso videot ja valitse suosikkisi. Ja pssst! Mikäänhän ei estä laittamasta tukkaa näin myös juhlavieraana.

Boheemi toispuoleinen nuttura

Tällä videolla tehdään rento ja sopivan sotkuinen huijauslettinuttura niskan toiselle sivulle. Kampaus toimii lakin kanssa mutta näyttää hyvältä ilmankin.


Rento lettinuttura

Tässä kampauksessa leikitellään letillä. Letitetty osio koristaa ohimoa ja niskaa, ja kampaus viimeistellään sivunutturalle.


Niskanuttura, jonka osaa jokainen

Tämän helpommaksi ja klassisemmaksi ei nutturakampaus mene! Perinteinen siloteltu ja juhlava niskanuttura syntyy hiuslenkillä, hiuslassolla ja pinneillä parissa minuutissa.


Huijaa letti

Lettimäisen lookin saa taiottua hiuksiin, vaikkei osaisi letittää lainkaan. Videolla opastetaan ohje feikkilettiin, joka kiertää kauniisti niskaa.


Helppo kiepautuskampaus

Tämäkin tyyli käyttää helppoa huijaustekniikkaa, johon tarvitsee vain läpinäkyviä hiuslenkkejä, hiuslasson ja pari pinniä. Videon ensimmäisen kampauksen niskaan asettuva nuttura näyttää vaikeusastettaan upeammalta.


Perinteiset kiharat

Vai kiharratko vain hiukset ja jätät kauniisti auki? Katso siinä tapauksessa pari ammattilaisen vinkkiä, joilla kiharoista tulee luonnolliset.


Muista myös, että kaikki kampaukset tarvitsevat hyvän pohjan! Lue kampaaja-kouluttajan neuvot hiusten onnistuneeseen valmisteluun:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt