Farkkutakki toimii aina – 3 täydellistä asua kesään

Julkaistu:

3 x tyyli
Näin yhdistät farkkutakin kolmeen erilaiseen kesäasuun.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän vaatekaapin perustan – niiden ympärille voi luoda tyylikkään lookin aina ja edullisesti.

Koska Suomen kesäsesonki on suhteellisen lyhyt, kannattaa kesätakeissa satsata klassikoihin. Jokainen voi varmasti olla samaa mieltä siitä, että yksi arkinen kesäklassikko on tietenkin farkkutakki.

Rento mutta ryhdikäs takkimalli toimii läpi kesän erilaisten lookien kanssa farkuista ja t-paidoista pellavamekkoihin ja kukkakuosiin. Farkkutakkeja löytyy myös jokaiseen makuun: on tyköistuvia että oversize-malleja sekä lukemattomia sävyvaihtoehtoja.

Klassisin takki on laatikkomallinen, farkunsininen versio.

Rouhea raitahame + valkoinen toppi napeilla + sandaletit = 64,38 €

Farkkutakki tuo sopivasti rentoutta klassiseen ja hienostuneesen lookiin, joka rakentuu pellavaisesta raitahameesta, valkoisesta napein koristelluista topista ja vaaleansinisistä sandaleteista.


Farkut + valkoinen paitapusero + mustat teräväkärkiset lipokkaat = 49,94 €

Tässä asussa arki ja klassisuus ovat täydellisessä tasapainossa: farkkukangas yhdistettynä paitapuseroon ja mustiin lipokkaisiin. Lookissa toteutuu myös trendikäs denimin yhdistäminen denimiin.


Kukkamekko + olkihattu + valkoiset tennarit = 52,93 €

Naisellista, rentoa ja kesäistä – farkkutakki yhdessä kukkamekon ja tennareiden kanssa luo aina toimivan kesäasun. Lookin viimeistelee olkihattu.


Kuvat: Valmistajat

Muotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt