Pitkät pesuvälit, voidetta yöksi... Näin saat ranskatarten täydellisen huolettoman hiustyylin

Julkaistu:

Gloria
Ranskatarten hiukset näyttävät siltä, että ne ovat aina hyvin ihan luonnostaan. Näillä tuotteilla luot huolettoman tyylin myös koti-Suomessa.
Ranskatarten huolettoman hiustyylin loihtiminen on itse asiassa helppoa, se vaatii vain oikeat tuotteet.

Silkkistä sileyttä

Olipa kyseessä elegantti pixie-tukka tai Brigitte Bardot -henkinen hulmuava harja, pitää pariisittaren tukan olla sileä ja ilmava. Redkenin kerran viikossa käytettävä naamio silottaa, tehohoitaa sekä kosteuttaa hiukset ihanan pehmeiksi.

Jos hiukset tuntuvat pörrööntyvän hoidosta huolimatta, vaihda sänkyyn silkkiset tyynyliinat: unille meno saa ripauksen luksusta ja aamulla hiukset ovat taatusti sileät.


Kuivashampoiden klassikko

Ranskalaisnaiset pitävät pesuvälin mahdollisimman pitkänä, joten kuivashampoo on vakiovaruste numero yksi. Kloranen shampoo oli pitkään Pariisin-matkojen hamstrauslistan kärkipäässä, mutta nykyisin kulttituotetta saa myös Suomesta.

Äärimmäisen kevyt kuivashampoo tekee tukasta raikkaan tuntuisen ja näköisen, ja lisäksi myös hoitaa ja rauhoittaa päänahkaa kauramaidon avulla. Muista käytössä tämä kikka: tuotteen pitää antaa olla tukassa pari minuuttia, ja sen jälkeen hiukset harjataan läpi.


Joustavaa tukea

Ranskalaisen hiusideologian mukaiset ihannehiukset näyttävät huolitelluilta mutta eivät laitetuilta. Koska hiukset halutaan pitää huolettomasti liikkuvina, kaivataan muotoilutuotteilta vain kevyttä pitoa ja ekstrakiiltoa.

L’anzan viimeistelysuihke antaa hiuksiin voimakkaan tuen, mutta ei koveta niitä. Mukana on myös lämpösuoja sekä korjaavaa keratiinia.


Yöllinen pelastaja

Koska ranskatar ei viitsi aamuisin vaivata päätään pitkällisellä muotoilulla, saavat hiukset hoitaa itse itsensä yön aikana.

Yövoide hiuksille toimii täysin samalla periaatteella kuin kasvovoide: se hoitaa, uudistaa ja kosteuttaa hiusta yön aikana, ja vielä seuraavana päivänä suojaa hiusta kaupungin pölyltä.


Kiiltoa päästä jalkoihin

Luonnonmukaiset tuotteet miellyttävät ranskattaria. Nuxen kuudesta öljystä koostuva kuivaöljy on 98-prosenttisesti luonnollista, ja se hoitaa hiuksia, vartaloa ja kasvoja: hiuslatvojen lisäksi suihkeella saa kaunista kiiltoa dekolteelle ja sääriin.

Appelsiininkukan ja vaniljan tuoksuinen öljy vie ajatukset aurinkoiselle Rivieralle jahdin kannelle.


Lisää Glorian juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/gloria.

Lue myös:

Taikasana, joka kannattaa sanoa kampaajalle, kun haluat täydellisesti raidoitetut hiukset: hiekkaranta

Blondista brunetiksi – 6 asiaa, jotka isoa hiusvärimuutosta suunnittelevan on hyvä ottaa huomioon

Tuliko huono tukka? Kampaaja kertoo, miten asiakkaan ei kannata ilmaista pettymystään

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt