Kylie Jennerin pakaravilautus kalpenee näiden rinnalla – 20-vuotias laulajatähti räväyttää trendifarkuissa

Julkaistu:

Farkkumuoti
Farkkuihin revitään aukkoja entistä rohkeammin.
Vielä vuosi pari sitten farkkurintamalla tuntui tapahtuvan jatkuvasti jotakin: uutisoimme toinen toisensa perään erikoisemmista denimratkaisuista, kuten lähes pelkkää nyöriä olevista farkuista, kaikkien aikojen pienimmistä farkkushortseista ja pakaraa vilauttavista vetoketjufarkuista.

Sittemmin farkkumuoti on rauhoittunut ja muuttunut paljastavasta ja kohuhakuisesta päinvastaiseen suuntaan. Nyt farkkurintamalla nähdään ylisuurta ja kauttaaltaan väljää farkkua, leveitä lahkeita ja suosittuja ysärihenkisiä mutsifarkkuja.

Pakaravilautuksen paluu

Poikkeuksen sääntöön tekee nyt kuitenkin laulaja Madison Beer. 20-vuotias yhdysvaltalaislaulaja kuvattiin aivan äskettäin farkkutyylissä, jossa huomio kiinnittyy välittömästi housujen takaosaan.


Reilusti revityt farkut saavat viimeisen silauksensa pakaraa kunnolla paljastavista aukoista, jotka tekevät housuista jotakin pitkien farkkujen ja minifarkkushortsien välimaastossa häilyvää.


Toinen pukeutumisellaan toisinaan säväyttävä parikymppinen jenkkitähti Kylie Jenner kokeili samankaltaista ratkaisua jo kolme kesää sitten. Some- ja meikkimogulin pakara-aukot jäävät Beerin housuille kuitenkin toiseksi.Revityt farkut ovat yhä in

Vaikka revittyjen farkkujen kuumin ja kultaisin kausi on jo takanapäin, tyylillinen yksityiskohta ei ole poistunut farkkutrendien joukosta kokonaan.

Julkisuuden henkilöillä ja tyylivaikuttajilla nähdään yhä säännöllisesti enemmän tai vähemmän revittyä ja rikottua farkkua.

Tällä hetkellä huomattavan suuret aukot ja vain toisen polven paljastaminen kuuluvat ajankohtaisiin valintoihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt