Kriittiset 48 tuntia ja 5 muuta vinkkiä, joiden avulla ripsipidennykset pysyvät kauniina pidempään

Julkaistu:

Me Naiset
Jos haluaa ripsipidennystensä pysyvän mahdollisimman pitkään, niitä kannattaa käsitellä erityisen hellästi. Kokosimme helpot vinkit.

1. Pese ripset hyvissä ajoin ennen pidennysten laittoa

Ripsipidennykset pysyvät yleensä hyvänä kahdesta neljään viikkoa. Liian painavat ja pitkät ripset tippuvat helpommin.

Myös toimenpiteet ennen pidennystä vaikuttavat: ripset ja luomet tulisi pestä vähintään kaksi tuntia ennen pidennyksien laittoa, sillä paras lopputulos tulee puhtaisiin ja kuiviin ripsiin. Samana päivänä ei kannata käyttää ripsiväriä eikä öljyisiä puhdistustuotteita.

2. Tarkkana jopa kaksi vuorokautta

Ensimmäiset vuorokaudet ovat kriittisiä. Yleensä ripsienlaittaja kertoo, että uusia ripsiä ei saisi kastella eikä saunassa kannattaisi käydä vuorokauteen.

Shemazing-julkaisun mukaan vettä ja kuumuutta tulisi välttää kuitenkin jopa 48 tuntia, jotta liima ehtii kiinnittää ripset kunnolla. Tekoripset tykkäävät hellästä kuivaamisesta. Niitä ei saisi koskaan hangata tai käsitellä rajusti.

3. Tarkista, mitkä tuotteet sisältävät öljyä

Öljypohjaiset puhdistajat ja kasvovedet on syytä jättää hyllylle pidennysten käytön ajaksi. Öljyiset yövoiteetkin saattavat tehdä ripsille ikävän tempun ja pudottaa ne ennen aikojaan, vaikka niitä ei levittäisikään silmänympärysalueelle. Yön aikana iho saattaa hikoilla ja voide valua kohti ripsiä.

Myös rasvoittuva iho voi myös tuoda ikävän yllätyksen ja vaikuttaa ripsien pysymiseen.

4. Ota vaahtomuovisivellin avuksi

Meikitön luomi on paras luomi, jos pidennystensä haluaa pysyvän pitkään.

Jos luomiväri tai kajalkynän väri on juuttunut lähelle ripsien tyveä, oiva keino on puhdistaa se vaahtomuovisiveltimellä. Vanulapulla ja pumpulilla poistaminen tuo helposti ikäviä haituvia, jotka keveydestään huolimatta voivat vaurioittaa helposti ripsiä.

5. Nukkuma-asennolla on väliä

Ripsipidennyksistä näkee helposti, kummalla kyljellä nukkuu. Lähempänä tyynyä olevasta silmästä tekoripset tippuvat nopeammin. Mahallaan nukkuvalla ripset lähtevät tasaisemmin.

Selällään nukkuminen on paras asento pidennysten laiton jälkeen. Kyljellään nukkuminen lähellä tyynyn reunaa säästää myös ripsiä.

Jotkut suosivat silkkistä tyynyliinaa, jonka he ovat todenneet ripsilleen puuvillaa hellävaraisemmaksi.

6. Harjaaminen kannattaa

Shemazing-julkaisu kertoo, että tekoripset kaipaavat kevyttä harjausta. Vanha, tarkkaan puhdistettu ripsiväriharja toimii loistavasti. Kannattaa myös kysyä harjaa pidennysten laittajalta.

Vaikka ripset näyttäisivät olevan ojennuksessa, harja poistaa niistä likaa ja erottelee ne todella kauniiksi. Siksi päivittäinen harjaus on tärkeää. Se myös ennaltaehkäisee takkujen muodostumista.

Harja on myös hellempi erottelija kuin omat kädet – joita suositellaan muutenkin pidettävän erossa ripsistä. Turha, pieninkään koskettelu ei ole hyväksi pidennyksille.

Lue myös:

Meikillä suuremmat silmät? 11 kikkaa, joiden avulla onnistut

Ripsistä saa poikkeuksellisen näyttävät 3 vaiheen avulla

Luulin magneettiripsien kiinnittämisen olevan helppoa, enkä ole koskaan ollut yhtä väärässä – 10 asiaa, jotka olisin halunnut tietää ennen ripsiin tarttumista

Valitsimme 16 meikkituotetta, joissa laatu on priimaa mutta hinta edullinen

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt