5 imartelevaa shortsimallia kurvikkaalle vartalolle

Julkaistu:

Pukeutuminen
Kokosimme imartelevia shortsimalleja kurvikkaille naisille.
Farkut voi vihdoin vaihtaa kesäisempään asuun. Tervetuloa shortsikelit!

Shortsit ovat monelle suomalaiselle luottovalinta niin Suomen aurinkoon kuin ulkomaan lomamatkalle. Monia kurvikkaampia naisia shortsien käyttö pitkän talven jälkeen saattaa kuitenkin jännittää. Näkyykö selluliitti? Paljastanko liikaa?

Turha murehtiminen kuitenkin sikseen! Shortsit sopivat meille kaikille – myös kurvikkaammille. Kokosimme muodokkaille naisille sopivia shortsimalleja.

1. Pystyraitaiset shortsit

Pystyraidat saavat jalat näyttämään pidemmiltä – nämä pökät ovat oiva valinta kenelle tahansa! Väljät lahkeet ja siisti tyyli tekevät shortseista kaupunkikelpoiset.
2. Pidemmät lahkeet

Jos haluat peittää reidet, kokeile polven ylle päättyvää lahjetta. Se on jälleen muodikas mitta. Kurveja korostava valitsee trendikkään pyöräilyshortsimallin ja siluettia peittävä väljän, poikaystävältä lainatun lookin.

3. Mustat shortsit

Musta väri tunnetusti hoikentaa. Korkeavyötäröinen paperipussimalli on trendikäs, korostaa vyötäröä ja peittää pömppiksen.
4. Hamemaiset shortsit

Löysälahkeiset, hamemaiset shortsit sopivat kaikille pepuille ja reisille. Varma valinta mukavuudenhaluiselle!


5. Kurvit esille

Farkkushortsit ovat aina loistava vaihtoehto, koosta riippumatta. Isommalle pepulle ne kannattaa valita reilusti napaa kohden nousevalla vyötäröllä ja joko tarpeeksi pitkillä tai imartelevan väljillä lahkeilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt