Kim Kardashian Westin häämeikki on täydellisen klassinen – paljastaa nyt sävyt, jotka jokaisen morsiamen on helppo kopioida

Julkaistu:

Me Naiset
Kesän juhlameikkipohdinnat voi nyt päättää, sillä Kim Kardashian West kertoo sävyt, joihin hän luotti suurena päivänään.
Lähestyvä kesä tietää hääsesongin alkua, ja siihen markkinarakoon iskee nyt myös julkkis ja bisnesnainen Kim Kardashian West.

Kimin KKW Beauty -meikkimerkin uusin kokoelma on nimittäin inspiroitunut häämeikistä – tarkalleen ottaen hänen omasta häämeikistään viiden vuoden takaa.

Ja miksei? Kimin häämeikki on varsin klassinen ja toimiva myös tulevan kesän juhlissa. Meikkikokoelman, eräänlaisen häämeikin ”selviytymispakkauksen”, lanseerausta varten se on toteutettu Kimille uudelleen ja ikuistettu kuviin.Vaikka ei aikoisi hankkia kyseistä meikkisettiä itselleen, siitä on helppo ottaa mallia. Meikkilookin kulmakiviä ovat pehmeät ruskeat luomivärisävyt, lämpimän nudensävyinen huulimeikki, persikkaisen pinkki poskipuna ja samppanjanvärinen korostuspuuteri.Ei siis todellakaan mitään erikoisuuksia, vaan tuotteita, joista ainakin suurin osa saattaa jo löytyä meikkipussista.

Sen sijaan yksi tärkeä asia loistaa poissaolollaan: pohjameikki. Kasvojen ihon meikkaaminen on yksi juhlameikin tärkeimmistä vaiheista, mutta meikkikokoelma ei anna mitään vihjeitä siitä, millainen meikkivoide pitäisi valita tai miten Kimin kasvot oli varjostettu.

Juhlameikkiä suunnitellessa kannattaa myös ottaa huomioon, että värit, jotka sopivat Kimille, eivät välttämättä ole parhaat mahdolliset esimerkiksi todella vaalea- tai tummaihoiselle.

Etenkin huulipuna- ja poskipunavalinnassa kannattaa ennen kaikkea huomioida oman ihon pohjasävy ja tummuusaste.Jos aiot tehdä hää- tai juhlameikin kesän tärkeään hetkeen itse, poimi Me Naisten jutusta 6 vinkkiä täydelliseen lopputulokseen.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Raskaat yläluomet eivät estä nätin silmämeikin tekemistä – 9 vinkkiä, joilla onnistut

Morsian, ota haltuun ainakin nämä! 5 olennaisinta kauneusvinkkiä ennen häitä

Meikkitaiteilijan kuvat Emma Stonesta näyttävät, kuinka valtavasti meikkiä tähdet käyttävät punaisella matolla

Ihastuitko prinsessa Eugenien hehkuvaan häämeikkiin? 4 asiaa, jotka voit napata Eugenielta omaan meikkirutiiniisi

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt