Nahkashortseissa on asennetta – 6 tyylikästä poimintaa

Julkaistu:

Tyyliä edullisesti
Nahkashortseista on moneksi.
Pyöräilyshortsit ovat tämän hetken selkein shortsitrendi, jota noudattavat niin Kim Kardashian kaltaiset kohujulkkikset kuin trenditietoinen muotikansakin.

Pyöräilyshortsit jakavat kuitenkin monien mielipiteet, eikä trendikkäistä shortseista haaveilevan tarvitse välttämättä valikoida ihoa nuolevia urheiluhousuja. Näyttävät ja tyylikkäät, mutta malliltaan hieman väljemmät shortsit ovat nahkaiset tai nahkajäljitelmästä valmistetut.

Nahkashortsit voi pukea hyvinkin hienostuneisiin arkiasuihin, ripauksella asennetta tietenkin.


Tyylikkäät nahkashortsit löytyvät esimerkiksi huippumuotibrändi Saint Laurentin mallistosta. Näillä minimittaisilla housuilla on hintaa melkein 2000 euroa. Nahka- tai tekonahkashortsit hankkiakseen ei kuitenkaan tarvitse käyttää koko kuukausipalkkaa vaan edullisempia ja yhtä tyylikkäitä vaihtoehtoja löytyy paljon.

Nämä shortsit voi pukea rennosti t-paidan kanssa tai sitten yhdistää klassisen hienostuneesti paitapuseroon ja avokkaisiin. Tämä vahva vaatekappale sopii yllättävän monenlaisiin asukokonaisuuksiin!


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden high fashion -tuotteen ja etsii sille edulliset vaihtoehdot. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt