Satiini on kesän juhlien hienostunein valinta – 11 ihastuttavaa tyyliä

Julkaistu:

Muoti
Trenditietoinen luottaa kesän juhlapukeutumisessa satiiniin.
Ei ole hetkeä, jolloin jokin gaala tai muu punaisen maton tilaisuus ei olisi käynnissä jossain päin maailmaa. Juuri nyt Cannesin elokuvafestareita vietetään Ranskassa ja paikka on täyttynyt toinen toistaan kirkkaammista Hollywood-tähdistä.

Paikalla ihastellaan tietenkin myös pukuloistoa ja esimerkiksi nuoren näyttelijälupauksen, Elle Fanningin upea satiinipuku on noussut juhlassa esille. Simppeli, kukkakirjailulla koristeltu satiinipuku on elegantti ja henkii vanhan ajan Hollywood-glamouria.

Lookia tukevat klassinen, siisti nuttura sekä punainen huulipuna.


Satiini on kaikessa hohdokkuudessaan yhtä aikaa näyttävä sekä hillitty ja oikeanlaisessa vaatekappaleessa käytettynä se tekee asukokonaisuudesta kauniin hienostuneen. Jos tämä Ellen upea look inspiroi, voi omaan pukeutumiseensa tuoda helposti ripauksen tätä tyyliä satiinin avulla.

Kyseessä voi olla koko pitkä satiinipuku, pohjemittainen satiinihame tai vaikkapa satiinista valmistettu body. Vaatekappaleesta riippuen satiini sopii sekä arkeen että juhlaan. Juhlassa sen kiiltoa voi korostaa koruilla ja arjessa taas rauhoittaa vaikkapa tennareilla ja puuvillapaidalla.

Satiini on avain tämän kesän hienostuneeseen glamour-lookiin!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt