Bloggaaja Isabella Löwengrip, 28, alkoi paiskia töitä 14-vuotiaana – nyt hän on miljonääri, joka tähtää maailman vaikutus­valtaisimmaksi bisnes­naiseksi

Julkaistu:

Gloria
Kosmetiikkaguru Isabella Löwengrip on luonut menestyksensä somen avulla.
Ruotsin Kylie Jenner.

Niin voisi kutsua sarjayrittäjää, bloggaajaa ja miljonääriä Isabella Löwengripiä, 28, jonka kosmetiikkabrändi Löwengrip on yksi Skandinavian nopeimmin kasvavista kauneusalan yrityksistä.

Kylie Jennerin tavoin Isabella käyttää persoonansa ja sosiaalista mediaa yrityksensä kasvattamiseen: hänen blogillaan ja muilla kanavillaan on 1,5 miljoonaa seuraajaa. Talouslehti Veckans Affärer valitsi Isabellan Ruotsin talouselämän viime vuoden vaikutusvaltaisimmaksi henkilöksi.

– Olin ensimmäinen tunnustuksen saanut 90-luvulla syntynyt, joka rakentaa yritystään sosiaalisen median kautta. Kysyn seuraajiltani vaikkapa, mitä tuoksuja he haluaisivat ostaa ja millä hinnalla, tai mistä minun pitäisi kirjoittaa kirja, Isabella sanoo aurinkoisessa Helsingissä.

Löwengrip-ihonhoitotuotteet ovat tänä keväänä tulleet myyntiin myös Suomessa.

Isabella matkustelee jatkuvasti. Tässä hän poseeraa Cannesissa.

14-vuotiaasta bloggaajasta miljonääriäidiksi

Isabella perusti 14-vuotiaana ensimmäisten joukossa muoti- ja lifestylebloginsa Blondinbellan. 16-vuotiaana hän perusti jo ensimmäisen yrityksensä, hankki assistentin ja jätti koulun kesken keskittyäkseen yrittäjyyteen.

Löwengrip-brändi sai alkunsa 2012. Se lanseerattiin viime vuonna Yhdysvalloissa ja tänä keväänä Australiassa ja Kiinassa.

Isabella matkustaa 150 päivää vuodessa, ja haastatteluviikolla hän on käynyt Helsingin lisäksi San Franciscossa ja Oslossa. Koska hän on myös halunnut hakea neljä- ja viisivuotiaat lapsensa päiväkodista, hän on lentänyt matkat yksityiskoneella.Vaatimattomista lähtökohdista luksusasuntoon

Isabella on eronnut miehestään, jonka kanssa meni 23-vuotiaana naimisiin. Lapset asuvat puolet kuusta isällään ja puolet Isabellan lähes 30 miljoonaa kruunua eli noin 2,8 miljoonaa euroa maksaneessa kodissa Lidingön saarella Tukholman ulkopuolella.

– Tavoitteeni on, että minusta tulee maailman vaikutusvaltaisin bisnesnainen, Isabella sanoo silmiään räpäyttämättä. Sitten hän myöntää nauraen, ettei se ole mikään tyypillisin uratavoite – varsinkaan, kun hän ei saanut esimerkkiä bisnesmaailmaan kotoa.

Isabellan vanhemmat saivat hänet parikymppisinä, eivätkä olleet kotona juuri läsnä. 14-vuotiaana hän muutti pois kotoa ja alkoi työskennellä kahvilassa koulunkäynnin ja bloggaamisen ohella.

– Olen luonut kaiken tyhjästä.

Isabellasta on kertonut seuraajilleen avoimesti pieleen menneistä bisneksistään tai vaikkapa erostaan. Hän on suora myös suhteestaan vanhempiinsa.

– Minulla ei ole enää mitään kontaktia heihin.

Artikkeli on julkaistu alun perin Gloriassa 5/2019. Lisää Glorian juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/gloria.

Lue lisää:

Päivisin Anna-Kaisa Itkonen työskentelee EU:n huippuvirassa, iltaisin bloggaa luksuskosmetiikasta ja juhlista

Alexa Dagmar, 26, vaurastui asumalla: eteni kaksiosta ullakkolukaaliin – kerrytti jopa satojen tuhansien myyntivoitot

XL-bloggaaja Veera Korhonen: ”On naisen oma valinta, lähteekö mukaan vatsamakkaroista valittamiseen”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt