Hittimetodi toimii myös miehillä! Aku hoitaa partaansa huippusuositun curly girl -menetelmän avulla – huikea ero entiseen

Julkaistu:

Me Naiset
Aku Raita on noudattanut kiharahiuksisten curly girl -oppeja viime kesästä saakka – partansa hoidossa ja muotoilussa.
Suomalaisnaiset ovat hurahtaneet curly girl -metodiin, jonka idea on hoitaa luonnonkiharaa hiusta niin, että se kihartuu entisestään. Me Naiset on kirjoittanut runsaasti juttuja metodista: suorahiuksisten kiharamullistuksesta, hämmentävästä CG-sanastosta sekä syistä, miksei tukka muutukaan kiharaksi.
Kiharan hiuspehkon lisäksi metodilla voi hieman yllättäen hoitaa myös kehon muuta karvoitusta – helsinkiläinen Aku Raita löysi kiharametodista ratkaisun tuuhean partansa hoitamiseen.

”Rakastan yli kaiken”

Aku postasi kuvansa Curly Girl Suomi -ryhmään ja sai valtaisan hyvän vastaanoton metodin kihartamalle parralleen. Hänen kuvansa on saanut yli 5 000 tykkäystä.


Hän kertoo julkaisussa, että hiukset eivät juurikaan enää kasva luonnollisista syistä, mutta partaa on sitäkin enemmän. Aku on kosteuttanut partaansa metodilla jo viime kesästä saakka.

– Mulla ei luonnollisista syistä enää pahemmin hiukset kasva, mutta partaa sitäkin enemmän. Ilokseni löysin viime kesänä, että mun parta myös kihartuu oikeilla tuotteilla, Aku kertoo kiharamullistuksestaan.


Aku kertoo Me Naisille, että pesee partansa noin kerran kuussa, mutta huuhtelee parran suihkuvedellä päivittäin. Hänen metodinsa koostuu suihkun jälkeisestä sheavoista, öljystä, geelistä ja geelicastin rutistelusta.

– Itse rakastan yli kaiken, hän sanoo partaansa hehkuttaen.


Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun ja katsoa Akun parranhoitovideon täällä.

Lue myös:

Nyt jopa suorahiuksiset suomalaisnaiset hurahtivat hehkutettuun curly girl -metodiin – katso kuvat yhdeksästä tosielämän kiharamullistuksesta!

Näillä purkeilla pääset alkuun curly girl -hiustenhoitorutiinissa – listasimme edulliset ja ylelliset tuotteet

Etkö saa curly girl -metodia toimimaan? Selvitä ensin nämä 2 asiaa, jotta lopputulos ei ole pettymys

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt