Salaisuus tuuheaan tukkaan? Suomalaiskampaaja antaa hitiksi nousseen tuotteen käyttövinkit - MyStyle - Ilta-Sanomat

Salaisuus tuuheaan tukkaan? Suomalaiskampaaja antaa hitiksi nousseen tuotteen käyttövinkit

Rakennetuote toimii täydellisesti esimerkiksi lettikampausten pohjalla.

Julkaistu: 14.5.2019 14:46

Löytyykö sinulta jo rakennetuote? Se tekee hiuksista tuuheammat ja kuohkeammat minuutissa.

Muutaman viime vuoden aikana hiustenmuotoilutuotteiden joukkoon on saapunut suosittu ja nopeasti kasvanut tuoteryhmä: rakennetuotteet.

Texture- ja texturizing-sanat suihkeiden, voiteiden ja vahapurkkien kyljessä lupaavat hiuksiin nimensä mukaisesti rakennetta. Ne tekevät tukasta hieman karheamman, mikä puolestaan lisää automaattisesti pitoa, volyymia ja hallittavuutta.

Sopii kaikenlaisille hiuksille

Kampaaja ja kampaamo Dynastian omistaja Heidi Kousa kertoo hiusmerkki Biozellin tiedotteessa, että tekstuurisuihke on muotoilutuotteena hyvä tyvikohottaja ja tuuheuttaja. Se luo kampauksille pitkäkestoisen, tukevan pohjan ja antaa liukkaimmallekin hiukselle rouheutta ja pelkkää kuivashampoota vahvempaa pitoa.

Ammattilaisen neljä neuvoa rakennesuihkeisiin:

  1. Toimii kaikkien kampausten, kuten lettien ja trendikkäiden, rentojen nutturoiden pohjalla.

  2. Tuote ei tarvitse fööniä – tyvikohotus on hetkessä hoidettu.

  3. Sopii kaiken pituisille hiuksille ja toimii sekä ohuessa että paksussa hiuksessa. Ohut hius saa kaipaamaansa volyymia ja kuohkeutta, paksu hius hallittavuutta ja ilmavuutta.

  4. Pitkät hiukset kannattaa suihkuttaa pää alaspäin, näin saat helposti tuotteen tasaisesti myös pituuksiin ja latvoihin.

Katso myös alla olevalta videolta, kuinka Moroccanoilin kouluttaja käsittelee hiukset tuuheiksi rakennesuihkeen ja -vahan avulla!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?