Kaksi pientä yksityiskohtaa Meghanin vauvatyylissä meni monelta ohi – vaikka ne olivat täydellisen tyylikkäät

Julkaistu:

Me Naiset
Kiinnititkö sinä huomiota käsiin, jotka koskettivat hellästi Archie-vauvaa?
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat esikoisensa viikko sitten maanantaina ja esittelivät Archie-pojan yleisölle kaksi päivää syntymän jälkeen. Tilaisuudessa ja kuvissa huomion vei tietenkin pienokainen itse, ja hyvänä kakkosena tulivat onnesta hehkuvat vanhemmat.

Esiintymisen kiinnostavat yksityiskohdat eivät kuitenkaan siihen lopu. Moni on kiinnittänyt huomiota herttuattaren tyyliin ja olemukseen. Meghan oli valinnut ylleen valkoisen hihattoman mekon nuoren brittisuunnittelijan Grace Wales Bonnerin mallistosta.

Lisäksi Meghanilla nähtiin vaaleat korkokengät, rennon huoleton kampaus, kevyt meikki – ja kuten herttuatartyyliin kuuluu, edes kynsien lakkaamisesta ei ollut tingitty, vaikka elämässä on juuri tapahtunut jotain paljon merkittävämpää kuin huolella manikyroidut kynnet.

Vähän vaaleampaa

Nopeasti sen jälkeen, kun onnellisuus- ja söpöysasiat oli käsitelty, Twitterissä siirryttiin kiinnostavien kauneuskysymysten äärelle, joista yksi oli: mitä lakkaa Meghanin kynsissä mahtaakaan olla?


Refinery29-sivusto arvelee, että kyseessä on Essie-merkin kynsilakka sävyssä Limo-Scene.

Sävy on tukevasti samalla maaperällä kuninkaallisten suosimien neutraalien kynsilakkasävyjen kanssa, joista tunnetuin lienee Elisabet II:n suosikiksi väitetty saman merkin sävy Ballet Slippers. Limo-Scene on kuitenkin aavistuksen vaaleampi. Lähellä on myös OPI-merkin sävy Bubble Bath.


Lyhyet, neliömäiset, tyylikkäät

Toinen kiinnostava seikka Meghanin kynsissä on se, että ne on muotoiltu hyvin lyhyiksi ja neliömäisiksi. Se on käytännöllinen valinta vastasyntyneen kanssa mutta myös hyvin minimalistinen ja tyylikäs.

Pariksi ei tarvita muuta kuin sipaisu hoitavaa öljyä kynsinauhoihin.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Huomaamaton meikkikikka, johon herttuatar Meghan luottaa usein – ja joka kannattaa kopioida

Tiesitkö? Simppeli syy, jonka vuoksi herttuatar Meghan ei käytä ystävänsä Victoria Beckhamin suunnittelemia mekkoja

Levittyykö kynsilakka epätasaisesti? Yksinkertainen kikka ratkaisee ongelman

Nopeuttaako fööni todella kynsilakan kuivumista? Kärsimätön lakkaaja testasi ja yllättyi!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt