Mikä ihmeen J-beauty? Ihonhoitoideologiaa noudattaa yhä useampi - MyStyle - Ilta-Sanomat

Mikä ihmeen J-beauty? Ihonhoitoideologiaa noudattaa yhä useampi

Japanilainen ihonhoito on nyt kuumimpia trendejä. Malli Kozue Akimoto.

Julkaistu: 14.5.2019 7:04

Kauneudenhoidossa haetaan nyt oppia Japanista.

Sushin ja matchan perässä Japanista tulee seuraavakin suosikki: J-beauty-ihonhoitoideologia.

Ideologian kantava ajatus on, että ongelmat ehkäistään ennen kuin ne pääsevät edes syntymään. Korkeat suojakertoimet ja kasvojen säännöllinen syväpuhdistus ovat hoitorutiinin peruspilareita.

Tehokasta ihonhoitoa

J-beautyssa luotetaan huolella valittuihin täsmätuotteisiin, joiden takana on paljon tieteellistä näyttöä. Uudet innovaatiot laitetaan myyntiin vasta, kun niiden tehosta ollaan sataprosenttisen varmoja.

Myös tuotteiden levitystekniikalla on merkitystä: hieronnan ja taputtelun tarkoitus on auttaa tuotteita imeytymään paremmin.

Vesi on suosikki

Japanilaiset luottavat kylvyn hoitavaan voimaan, ja ammeessa tai mineraalipitoisissa onsen-vesi-kylpylöissä voidaan viettää tuntikin päivässä. Lilluminen kruunataan kasvonaamiolla ja syväkosteuttavalla voiteella.

Kokeile J-beautyn kylpyläidean innostamana kerran viikossa jalkakylpyä yhdistettynä kasvojen öljypuhdistukseen, kuorintaan ja kuitunaamioon.

Kosé Cell Radiance Exfoliating Skin Renewer -kuorintavoiteessa on valmistusmaan hengessä hoitavina ainesosina vihreää teetä, kirsikanlehteä ja riisiuutetta. 32,20 € / 75 ml.

Sekaiholle sopivassa Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream -voiteessa japanilaiset lääkekasvit yhdistyvät tieteellisiin innovaatioihin, 94,50 € / 50 ml.

J-beautyssa luotetaan syväpuhdistaviin öljyihin. Sensai Silky Purifying Cleansing Oil -puhdistusöljy poistaa myös silmämeikin. 53 € / 150 ml.

Kevyen maitomaisessa V 10 Plus Day Milk Gel -voiteessa on kolmea eri hyaluronihappoa ja sekä UVA- että UVB-aurinkosuojat. 45 € / 50 ml.

Juttu on alun perin julkaistu Me Naisissa.

Lue lisää:

Testasimme kangasnaamiot – paras niistä oli myös halvin!

Eivätkö ihonhoitotuotteet tehoa? Eteläkorealainen ”muotidieetti” saattaa olla ratkaisu naamaongelmiin

Lumoavaa ja vähän pelottavaa ihonhoitoa – korealaisten kuminaamiohoitojen katsomista ei voi lopettaa

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?