Nahkatakin voi yhdistää moneen – katso kolme asuvinkkiä

Julkaistu:

3 x tyyli
Nahkatakki kestää aikaa – ja istuu aidosti asuun kuin asuun.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan.

Nahkatakki on ja pysyy muodissa

Lämmin kevät ja alkukesä alkavat vihdoin tehdä tuloaan, ja pian villakangastakit voikin jo toivottavasti jättää kaapin perälle odottamaan.

Villa ja untuva saavatkin nyt väistyä kevyempien materiaalien alta. Jokavuotinen merkki lämpimistä säistä ovat katukuvaan ilmestyvät nahkatakit. Ne kuuluvat kiistatta klassikoihin, sillä ne ovat pysyneet tyylikkäinä vaatekappaleina jo kauan.

Erityisesti mokkanahkainen takki on mattapinnan ansiosta hienostunut ja eleetön vaatekappale, joka on silti täynnä asennetta. Kauniin mokkanahkatakin voi vetää niin röyhelöhameiden kuin farkkujenkin kaveriksi. Se sopii sekä arkeen että juhlaan lämmittämään viileitä kesäpäiviä.

Musta mokkanahkatakki ei voi olla virhehankinta. Näin yhdistelet sen kolmella eri tavalla.

Kukkamekko + punaiset sandaletit = 45,94 €

Rock-henkinen mokkanahkatakki ja naisellinen kukkamekko tasapainottavat toisiaan juuri sopivasti. Asun viimeistelevät sävyyn sopivat kengät. Tämä asu on täydellinen yhdistelmä asennetta ja hempeyttä.


Farkut + raidallinen paita + valkoiset tennarit = 52,99 €

Nahkatakki viimeistelee myös rennomman arkiasun. Siniset farkut, punavalkoraidallinen paita, tennarit ja nahkatakki luovat yhdessä trendikkään lookin, ripauksella merihenkisyyttä.


Vihreä haalari + mustat avokkaat = 49,99 €

Hienostunutta päästä varpaisiin – klassisen ajaton ja tyylikäs haalari, mustat teräväkärkiset avokkaat sekä musta mokkanahkatakki sopivat täydellisesti yhteen. Yksinkertaista mutta kaunista.


Kuvat: Valmistajat

Muotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt