Kopioi julkkisten näyttävät gaalatyylit ketjuliikkeiden luomuksilla – 11 upeaa valintaa

Julkaistu:

Tyylit
Met-gaalaa vietettiin 6. toukokuuta New Yorkissa, eikä tilaisuudessa säästelty pukujen näyttävyydessä. Kokosimme ketjuliikkeiden vaatteet, jotka tuovat punaisen maton luoksesi.
Vaikka punainen matto on aina mahdollisuus suurelliseen pukeutumiseen, vie Metropolitan Museum of Artissa vietettävä Met-gaala voiton mennen tullen.

Tähtien yllä ei nähdä vain iltapukuja, vaan pikemminkin taideteoksia. Jopa yleensä melko klassisesti pukeutuvat tähdet, kuten Julianne Moore, kääntävät uuden vaihteen silmään näissä juhlissa.


Käytännöllisyydestä ei ole tietoakaan, kun median huomiosta kilpaillaan toinen toistaan erikoisemmilla puvuilla. Esimerkiksi Ezra Millerin kasvoihin oli maalattu ylimääräisiä silmäpareja, ja Jared Leto saapui kirjaimellisesti pää kainalossa.

Met-gaalan pukuloisto osoitti, että paljetit ja kimallus ovat yhä yksi tärkeimmistä elementeistä näyttävän lookin luomisessa. Näitä ylitseampuvia asukokonaisuuksia olisi vaikea kopioida – ja toisaalta, missä niillä olisi käyttöäkään?


Jos näyttävä ja katseita kääntävä pukeutuminen kuitenkin inspiroi, voi kimaltavia lookeja luoda ilman huippumuotibrändejä ja stylistejakin. Jos et halua jäädä juhlissa seinäruusuksi, etsi ideat räväkkään tyyliin punaiselta matolta.


11 näyttävää juhlavaatetta


Kuvat: Valmistajat

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt