Kesän uima-asuja yhdistää etenkin yksi asia: Jännittävä vilahdus lähes jokaisesta

Julkaistu:

Me Naiset
Tämän kesän uimapukumuodissa paljastellaan – etenkin rintojen alaosia.
Sehän nyt ei yllätä ketään, että bikinit ovat varsin pieni vaatekappale. Se kuitenkin hieman hätkähdyttää, että tulevana kesänä ehkä jopa suomalaisrannoilla tullaan näkemään liian pieniä bikineitä. Siis kirjaimellisesti aivan liian pieniä.

Siis tällaisia kuin Kim Kardashian Westillä, joka tunnetaan paljastelevan muodin edelläkävijänä. Hänen rintojensa alaosat pilkistävät bikiniyläosan alta. Näyttää siltä, että vaatekappale on hänelle liian pieni, mutta Kimin harkitussa tyylissä mikään on harvoin vahinko.Niin sanottu alatissi on takuulla päästetty ihan tarkoituksella esille.

Väite saa tukea kesän muusta uima-asumuodista, jota MyStyle hiljattain esitteli. Uima-asutarjonnan kantava teema on nyt paljastelu. Kurkistusaukkoja on vatsan ja rintojen kohdalla, ja moni uikkarimalli jättää pakarat kokonaan paljaiksi. Todellakin huh.

Ja sitten on se alatissi, eli leikkaus, jossa rintojen alaosa korostuu. Se on elementti, joka tuntuu toistuvan uima-asusta toiseen.

Alatissibikinit nähtiin myös Lottie ”Katen sisko” Mossin yllä:Mitenkäs uiminen?

Liian pienien bikineiden lisäksi alatissityyliä näkyy myös uima-asuissa, jotka ovat käyttäjälleen ihan oikeankokoiset.

Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla nakuilemalla julkisuuteen noussut malli Emily Ratajkowski pyörittää nykyään omaa uima-asumerkkiään, jonka valikoimista löytyy myös alatissiuikkari. Emilyllä on valtava määrä seuraajia Instagramissa, joten hänen vaikutustaan kesän uima-asumuotiin ei sovi aliarvioida.

Muun muassa tältä se näyttää:Rintojen alaosat vilahtelivat myös kesämuodin suunnat määrittelevällä Coachella-festivaalilla. Näitäkään halpamerkki Forever21:n Instagram-tilillä esiteltyjä yläosia ei ole koolla pilattu, mutta ehkä niin oli myös tarkoitus?Kim Kardashian -tyylistä ammentavia vaatteita kauppaava Fashion Nova -verkkokauppa on tietenkin tehnyt myös oman mallinsa suositusta bikiniyläosasta. Siinä rintojen alla menee kangassuikale, joka tekee virityksestä edes vähän tukevamman näköisen.Vastaava bikinimalli löytyy myös Asos-verkkokauppajätin mallistosta ja näyttää tältä:Tavallaan trendi on tervetullut, sillä bikinien ostaminen tunnetusti on yhtä tuskaa, jos rinnat sattuvat olemaan yhtään A-kuppia isommat (ja joskus silloinkin).

Ehkä siis ihan hyvä, että nyt on luvallista patsastella rannalla kittanassa bikiniyläosassa ja antaa alatissin pilkistää. Enää pitäisi keksiä, miten vaatekappaleen saa pysymään päällä, jos aikoo Instagram-kuvissa poseeraamisen lisäksi myös uida.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Helppo kikka paljastaa armotta, ovatko sovittamasi rintsikat oikeasti sopivat

”Vaatesuunnittelijat, pari vinkkiä teille” – L-koon malli tiivistää bikinien ostamisen tuskan yhteen kuvaan

Näin paljon rintaliivit vaikuttavat rintojen ulkonäköön – katso kuvat!

Tiedätkö, miksi kainaloiden ja bikinirajojen iho tummuu? Yksi syy on ehdottomasti yleisin

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt