Käytätkö jo C-vitamiiniseerumia kasvoille? Testissämme selvisi, mitä hyötyä niistä on - MyStyle - Ilta-Sanomat

Käytätkö jo C-vitamiiniseerumia kasvoille? Testissämme selvisi, mitä hyötyä niistä on

Julkaistu: 11.5.2019 8:11

Kun c-vitamiinseerumia alkaa käyttää, ihmettelee, miten ihmeessä pärjäsi aiemmin ilman.

Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop C Serum 39,90 € / 35 ml

Korealaisen Klairs-sarjan seerumi imeytyy ihoon huippunopeasti. Sen jopa lääkemäinen tuoksu lisää vaikutelmaa tehosta. Johtuneeko siitä, että panin vaikutuksia merkille muutamassa päivässä: ihon sävy näytti tasaisemmalta, myöhemmin iho myös tuntui kimmoisammalta.

Olisin kaivannut eksaktimpaa annosteluohjetta, mutta pari tippaa vaikutti riittävän. Oli toinen testin voittajaehdokkaista viime metreille saakka.

Klairsin, Medik 8:n, Lumenen, V 10 Plusin, Murumurun ja Novexpertin seerumit testissä.

Medik 8 Super C80 Intense, 96 € / 30 ml

Ensireaktio oli säikähdys: käytön jälkeen iho punoitti niin, että luulin saaneeni allergisen reaktion. Kyse oli kuitenkin vain ihon sopeutumisesta tujuun tuotteeseen.

Teho oli silmin havaittava nopeasti: kasvot näyttivät selvästi freesimmiltä jo parin päivän kuluttua. Tuotteessa on kaikki kohdallaan tyylikästä pakkausta ja raikasta tuoksua myöten.

Menee vakikäyttöön. Testin voittaja!

Lumene Valo kirkastava & silottava hyaluronitiiviste 29,90 € / 30 ml

Hyvä ja luotettava perustuote. Seerumi annostellaan pipetillä, ja olisin kaivannut pullon kylkeen selvää annosteluohjetta. Nyt menin mutulla. Tuoksu oli erittäin miellyttävä ja iho tuntui hyvin kosteutetulta, mutta lisää heleyttä jäin kaipaamaan.

V 10 Plus Vitamin-C Serum 84 € / 30 ml

Seerumin luvataan auttavan erityisesti rasvoittuvan ihon ongelmiin, eli sopivan omalle ihotyypilleni.

Käyttöohjeessa määrätyn kolmen tipan kerta-annoksen annostelu pumppupullosta voisi sujua hallitumminkin. Vaikutukset iholla ovat selvät, ja sen sävy näyttää tasaisemmalta. Perusvarma perustuote.

Murumuru c-vitamiiniseerumi 24,80 € / 30 ml

Seerumi on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Siksi sen voimakas, karkkimainen tuoksu on yllätys – eikä miellyttävä sellainen.

Seerumin koostumus on melko paksu ja se imeytyy ihoon hieman hitaammin kuin monet verrokit. Odottelu kuitenkin kannattaa – myös vaikutusten, sillä niidenkin näkyminen kestää hetken. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Novexpert Vitamin C Booster 54,90 € / 30 ml

Napakkaan ja täsmällisesti annostelevaan pumppupulloon pakattu tuote tuoksuu levittämisvaiheessa pistävälle, jopa epämiellyttävälle. Tuoksu kuitenkin haihtuu pian.

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen kasvot kihelmöivät, mutta tämänkin tuotteen kohdalla se selvästi kertoo tehosta. Vaikutukset näki nopeasti.

Lue lisää:

Testasimme kosteuttavat kasvoöljyt – voittajalle täydet viisi tähteä

Haaveissa sileä ja nuorekas iho? Tarkista, että kasvovoiteessasi on oikeaa vitamiinia

Monet ihonhoitotuotteet lupaavat suojella ihoa ilmansaasteilta – mutta kuka tarvitsee niitä todella?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?