Istuu Suomen kevääseen kuin nakutettu! 3 helppoa tapaa yhdistellä suosikkitakki asuihin

Julkaistu:

3 x tyyli
Laadukas trenssi kestää sekä materiaalin että ulkoasunsa puolesta pitkään.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan: niiden avulla vaatekaappisi pysyy aina käyttökelpoisena.

Trenssi kestää aikaa

Jokainen varmasti tunnistaa tämän klassikkotakin: trenssi on pitänyt pintansa vuosikymmeniä. Sotilaskäyttöön alun perin kehitelty vaatekappale on nykyään takkiklassikkojen aatelia, ja sen voi yhdistää melkein mihin tahansa aina rennoista farkkuasuista hienostuneisiin juhlalookeihin.

Trenssin tunnistaa useimmiten kamelinruskeasta väristä, pitkästä helmasta, paitakauluksista, vyöstä ja yksi- tai kaksirivisestä napituksesta. Myös muita värejä ja pituuksia löytyy nykyisin kaikkiin makuihin.

Laadukas trenssi kestää sekä materiaalin että ulkoasunsa puolesta kauan, eikä tämä takkihankinta voi olla huti! Näin stailaat trenssin.

Pallokuosimekko + valkoiset tennarit = 50,24 €

Hienostunut, pallokuosinen mekko ja valkoiset tennarit luovat yhdessä trenssin kanssa klassisen ja ajattoman naisellisen asukokonaisuuden, joka sopii monelle – sekä moneen tilanteeseen.


Siniset farkut + raitapaita + muhkeat lenkkarit = 52 €

Trenssi sopii myös rennon tyylikkäisiin lookeihin esimerkiksi farkkujen, raitapaidan ja trendilenkkareiden kanssa. Huolettoman trendikäs arkilook syntyy hetkessä!


Värikäs kuosipaita + culottes-housut + punaiset sandaalikorkokengät = 59,97 €

Klassiseen trenssiin voi tuoda asennetta ja persoonaa väreillä ja kuoseilla. Kirjava mutta tyylikäs look syntyy printtipaidasta, culottes-housuista, kirkkaanpunaisista sandaleteista sekä trenssitakista.


Kuvat: ValmistajatMuotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt