Tuskailetko hametyylin kanssa? Ei hätää – 3 ihanaa mutta helppoa hameasua

Julkaistu:

3 x tyyli
Midimittainen pliseerihame on sekä trendikäs että klassikkovaate. Näin stailaat sen.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan: niiden avulla vaatekaappisi pysyy aina käyttökelpoisena.

Pitkä pliseerihame näyttää aina kauniilta. Väriksi voi valita mitä tahansa omaa silmää miellyttävää. Kevään kunniaksi voisi tähän klassikkoon lisätä ripauksen vaikkapa hempeää keltaista.

Hameen voi pukea niin rentoon farkku-tennariasuun kuin korkokenkien ja röyhelöiden kanssa hienostuneisiin lookeihin.

Röyhelöpaita + ballerinat + rusettihiuspanta = 42,98 €

Ihanan naisellinen ja hempeä look syntyy keltaisesta pliseerihameesta, kukallisesta röyhelöpaidasta, sävyyn sopivista ballerinoista ja vaaleasta hiuspannasta. Suloisen pastellinsävyinen asukokonaisuus!


Valkoinen t-paita + farkkutakki + valkoiset tennarit = 55 €

Vaikka pliseeri on hienostunutta, muuttuu se sopivan rennoksi t-paidan, farkkutakin ja valkoisten tennareiden kanssa. Täydellinen tyyli niin festareille kuin kaupunkiinkin.


Valkoinen paitapusero + mustat avokkaat + olkihattu = 42,90 €

Pliseerihameen klassisuutta voi myös korostaa muilla klassikoilla. Yhdistämällä hameeseen valkoisen paitapuseron, mustat avokkaat ja mustan olkilierihatun, syntyy hienostunut ja ajaton asu, joka kelpaa arjen lisäksi juhlaankin. Tässä lookissa on arvokkuutta.


Kuvat: ValmistajatViola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt